Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is tapasztaljátok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is tapasztaljátok hogy ilyen pasinak sem írnak vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Olyan pasi akire már mondták hogy helyes de inkább egy átlagos pasi volt is csinos barátnője nem két soros sablon levélet ír hanem egy jól megfogalmazott nem egyedi levelet.

30 as férfi és korabeli teljesen átlagos nőkre ír de vissza válasz nem érkezik

2016. febr. 6. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ezert nem kell adni a tarskeresokre, szerintem a legtobb no ignoralja a bejovo uzeneteket. Gondolom nem kell ecsetelni miert
2016. febr. 6. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Nézd a nők szemszögéből: Százszámra érkeznek bölcsebbnél bölcsebb levelek,luxusnyaralás ajánlattal,luxusház ajánlattal stb stb....ne csodálkozz hogy megzavarodik az agyuk és azt sem tudják már mit is akarnak ott
2016. febr. 6. 08:21
 3/9 anonim ***** válasza:
63%

Nekem pont az ilyen pasik jöttek be, és nekik írtam vissza. Vagyis nem tudom, mi lehet a gond.

Én elve olyat kerestem, amivel hosszú távú kapcsolatot is el tudok képzelni, de ahogy a férfi ismerőseim mesélték (meg sokan a társkeresőn, beszélgetés közben), nők között is sok ri.bi van fent, aki vagy csak szexpartnert keres, vagy a férje mellé szeretőt.

Lehet, nem jó a célcsoport.

De ha gondolod küldd át a levelet privátban, én meg véleményezem. A sablon levél nem mindig nyerő.

2016. febr. 6. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
lassan 2 éve próbálkozok netes társkeresőn hiába.Nem egyszerű egy pasinak ismerkedni.
2016. febr. 6. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn csak a tökéletes külsejű férfiak számíthatnak arra, hogy valaha visszaír nekik egy nő.
2016. febr. 6. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Olvastad is a leveleit? Lehet hogy csak ő gondolja azt hogy jól vannak megfogalmazva.
2016. febr. 6. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn csak nők tudnak ismerkedni és ők is sokszor nőkkel akarnak mert baráti társaságukban nem akarják felvállalni a biszexualitásukat.
2016. febr. 6. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 én már több mint 6 éve vagyok társkeresőn... Felesleges időpocsékolás.
2016. febr. 6. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
így van felesleges idő pocsékolás.Hiszen vannak akiket jó magasról le szarnak a nők.
2016. febr. 6. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!