Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is tapasztalja ezt tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalja ezt tinderen és a többi társkeresőn?

Figyelt kérdés

38/f

Az a fő gondom, hogy még matcheim vannak is, de egyszerűen nem lehet kommunikálni a nőkkel...

Bárhogy próbál az ember egy beszélgetést kezdeményezni, igen-nem válaszokat adnak mindenre, majd eltűnnek...

Más is tapasztalja ezt, vagy bennem van a hiba?

Másik, mikor semmi adatot nem ad meg magáról, de meg 2sornyi bemutatkozó szöveget sem képes kiírni, és akkor egyből felháborodik, ha nem tudsz, csak valami sablonos kérdéssel nyitni...

aug. 25. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg lehet megijedtek a találkozó napjától vagy nem akartak megbántani vagy beégni hogy nem tudták leszervezni stb. Ezekre tudok csak gondolni.
aug. 27. 16:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Na igen ez is gond, hogy sokan leírják bemutatkozóba, sőt sokan csak annyit, hogy aki sziával vagy szia mizuval kezd, azt válaszra sem méltatják...

De basszus szerintem alap, hogy köszönéssel kezdünk...

Na és ha nem egy Sziával akkor mivel nyissak főleg ha semmit nem tudok a másikról?

aug. 27. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:

11

8 vagyok. Hát így 35 körüli férfiaknál azért nem hinném, hogy megijednek. Meg nyilván meg lehet beszélni, ha szeretné átszervezni máskorra. Amúgy nem is a lemondás zavart volna, nyilván az sem esik jól persze, hanem hogy ilyen bunkón csak letörölt és kész.

De olyan is volt, hogy én kértem valakitől, hogy tegyük át másik időpontba a találkozót és ne haragudjon (tényleg egy nehéz időszak volt, temetés, minden) és ő is letörölt szó nélkül.

Összességében gondolom inkább az, hogy ismeretlenül azt gondolják egyesek, hogy bármit meg lehet tenni.

aug. 27. 16:52
 14/17 anonim ***** válasza:

12

Ezt azért mondják a nők, mert tök sokan köszönnek be egy "szia"-val és visszaírom, hogy "szia" és vége a beszélgetésnek. Hidd el, nem 1 ilyen eset volt már nekem is. :D Sajnálom, pedig tényleg válaszoltam mindig ezekre.

Szóval erre már én is erősen gondolkodom, hogy többet ilyet válaszra se méltatok, mert láthatóan ez így komolytalan. Vagy csak szimplán szeretnek köszöngetni, pasz. Sokkal több esély van beszélgetésre, ha legalább 1 mondat van még hozzáfűzve "szép a mosolyod", vagy egy fotóhoz hogy "szép helyen jártál", vagy bármi rövid reakció.

aug. 27. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha van profilba kiírva hobbi pl akkor már el lehet indítani egy beszélgetést ha a partner kommunikációképes.
aug. 27. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Van ilyen. :) Meg aki ír ezekre.

aug. 27. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Én hiába írok rájuk hobbi alapján, nem az szerint fognak válaszolni hogy téged is érdekel az adott hobbi, hanem hogy hogyan nézel ki! Sajnos felszínes a mai világ nagyon, több társkeresőn rájöttem erre.
aug. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!