Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kaliberű nő, mint a DVSC tolmács csaja miért van fent Tinderen?
Múltkor láttam és természetesen jobbra húztam. De elgondolkoztam azon, hogy ilyen nő, aki élőben is millió top pasit megkaphat (és még csak elő se kell bújnia mert szem előtt van mindenhol) az miért regisztrál egy Tinder kaliberű valójában szextárskeresőre?
Nem elég jó neki a focisták meg azzal közvetlenül foglalkozó (kisportolt, magas, gazdag) szakemberek (orvosok, gyógytornászok, menedzserek stb.)?
Miért kezdene a csapatból/annak környékéről bárkivel?
Okos, felnőtt ember, nem kakál oda, ahol eszik.
1. a Tinder nem szextárskereső. Oké, van, aki arra használja, mert adja magát a dolog, de sokan rendes társkeresésre használják. Van nem egy és nem két kapcsolat a környezetemben, ami onnan indult, ezekből több házasság is lett, van, ahol már baba is van. Szóval nem feltétlen szexpartnert keres.
2. az internetes társkeresőnek megvan az az előnye az offline társkereséshez képest, hogy nem belterjesen ismerkedik vki (nem véletlenül van a házinyúlra nem lövünk mondás, elég kínos tud lenni, ha munkahelyen vagy munkakapcsolatoknál vmi nem úgy ér véget, ahogy el volt tervezve), ill. feltételezve azt, hogy a másiknak nem minden leírt betűje hazugság, azért sok mindent gyorsan meg lehet tudni, amit személyes ismeretségnél nem lehet vagy illik olyan gyorsan kideríteni (pl. szabad-e, tetszik-e az illetőnek, mik a hobbijai, hol akar lakni, vallásos-e stb)
3. Lehet, abban a közegben levő férfiak nem szimpatikusak neki
4. Kamuprofil is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!