Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nőnek hány mathce van a tinderen?
2
Átlag nőnek is lehet akár 1000. Egyszer felmentem női profilal. Nem volt kép sem, csak a korom és érdeklődési köröm. 100 like fél óra alatt megvolt. Utána nem mutatja mennyi van. Ha mind a 100-at jobbra húztam volna akkor az fél óra alatt 100 pár.
De ismertem jó nőt akinek csak pár párja volt, mert szinte senkit nem húzott jobbra.
4.
És hány like érkezik?
Jogos, de szerintem ez főleg annak köszönhető, hogy sok pasi válogatás nélkül húz jobbra mindenkit. Biztos megesik ez a nőkkel is néha, de pasiknál gyakoribb, hogy húzogat mindenkit jobbra, mert mindenképp szeretne legalább pár matchet.
Like-ból annyi, hogy kiakad a számláló, ezt saját szememmel láttam.
Match-ből is annyi amennyit akar, tehát ha sok pasit húz jobbra akkor több, ha keveset akkor kevesebb.
napi 100-150 egy "mid" nőnek, egy fullosnak napi 1000-1500. Egy alsópolcosnak napi 50-100.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!