Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy a tinderen a férfiak arányát 80% teszi ki, akkor ezért semmi esélye egy átlagos férfinak a tinderen?
Ha igaz ez hogy 80 százalék férfi és 20 százalék csak a nő akkor szinte teljesen felesleges egy átlagos férfinak felmenni... akkor ezért vagyok egy éve teljesen sikertelen a tinderen.
Vagy azért vagy sikertelen, mert a macákra mész. Sok férfi beleesik ebbe a hibába, hogy a legjobb nőket akarja…csak ő meg nincs azon a szinten és ilyenkor jön az elkeseredés.
17:23-as 2 haverom is alacsony és kövér és mindig van nőjük.( nem gazdagok)
Nőként írom, hogy igaz lehet. Talán nem ilyen rossz az arány, de biztosan több a pasi.
A nők többsége, még ha szingli is és amúgy keresne társat (mint pl én), mégsincs kedvünk tinderezni, mert főleg rosszat hallunk róla, vagy mert élőben jobb szeretnénk ismerkedni. Tinderen sok a gázos pasi, akik csak szexre mennek, vagy át akarnak verni, vagy házasok, vagy c-ok.
A női profilok közt meg úgy tudom rengeteg a kamu, amit csak azért hoznak létre, hogy a pasiknak több kedve legyen használni az alkalmazást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!