Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen egy átlagos férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen egy átlagos férfinak annyi esélye van a párkapcsolatra, minthogy bejusson a NASA-hoz, ezt ti is így gondoljátok?

Figyelt kérdés

Redditen olvastam, egy felhasználó készítette a statisztikát azok alapján, amit az ottani nők tettek fel (azaz, hogy mennyi embert húztak jobbra, mennyiből, abból mennyi chat és randi lett)

Most akarok regisztrálni Tinderre, szerintem átlagos kinézettel, de ez most picit elvette a kedvem.

2023. nov. 13. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Csak akkor van esély ha nem nagyon számít neked a külső, és le bírsz állni átlag alatti kinézetű nőkkel
2023. nov. 13. 12:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem egy átlagos lány tökéletes lenne, nem várok el több szinttel jobb lány az életembe :)
2023. nov. 13. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez érthető, de tinderen férfiként csak nálad alacsonyabb kinézeti szintűt tudsz felszedni.
2023. nov. 13. 12:11
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Miért kell a Tinderhez ragaszkodni?
2023. nov. 13. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Vékony a vékonnyal, dagadt a dagival elvett tartott szem előtt akkor lehet partnert találni.
2023. nov. 13. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Tessék minden reggel megcsinálni a hajadat és megvenni az összes Sziget, BalatonSound vagy helyi falunapra a belépőt, vagy kávézókban ücsörögni várva a lehetőséget.

Viccet félretéve, kis energiabefektetéssel (egy app letöltése, meg egy profil felállítása) lehetőséged nyílik az ismerkedésre. Ha csak havi egy embernek bejössz már visszahozta az árát.

2023. nov. 13. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Jaja próbálkozz élőben, állítólag még mindig az a leghatásosabb módszer :)

A neten az tud csajozni aki élőben is tud... eljutsz az élő találkozóig és hogy tovább? Ha ott nem tudsz kémiát csiszolni akkor buktad a storyt.

2023. nov. 13. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Felejtsd el a tindert. Csak az ezredik simp leszel a nőknél ha tényleg átlagos vagy. Ha átlag feletti vagy, akkor sem egyszerű rajta ismerkedni.

Itt írtál előttem is hogy teljesen más szintű nővel tudsz ott ismerkedni.

Optimális esetben úgy lenne, hogy átlagos pasiként egy átlagos nőt találsz. De mindenki a maga szintjénél egy kicsit feljebb akar találni.

Pl. van egy átlagos csaj, legyen 5-ös. Ő a 8-as pasikra fog rámenni. Te meg 5-ös pasiként örülnél az ötös csajnak is, de mint írtam ők a nyolcasakra mennek rá, tehát az 5-ös csaj neked nem válaszol. Neked csak a 2-3 as csajok fognak válaszolni, vagy a kattantak akiknek valami mentális bajuk van.

Legalább is én mindig így jártam. Én is 5-ösnek mondanám magam, inkább átlagosnak és a tinder-nek semmi értelme, ha csak nem vagy valamiben kimagasló. Lehet ez külső kinézet, vagy gazdag vagy.

2023. nov. 13. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Akkor soroljuk be a társkeresős csajokat:

- Jó nők: 7/10 felettiek, nagy az igény és tudják magukról ezt. Csak a pénzes prémium csávó kell, az össz. női felhozatal kb 20%-át képzi ez a halmaz.

- Középszerű nők: 4/10 és 7/10 között, nagy az igény, csak a top csávók kellenek nekik viszont itt elég a jó kereset és saját lakás, autó megléte. A legmakacsabb nők, akik akkor se gondolkodnak el magukon ha már évek óta egyedül vannak. Az össz. női felhozatal kb. 50%-át képzi ez a halmaz.

- Dagadt, csúnya, szelepes nők: 4/10 alatt találhatók meg. Mérsékelt igény kinézetben (átlagos csávók kellenek nekik), de még néha itt is relatív nagy (középszerű kereset és saját lakás a minimum). Az össz. női felhozatal kb. 30%-át képzi ez a halmaz.

Na, akkor te átlagos csávóként (kinézet + egzisztencia), már kapásból a nők 70%-át buktad. A maradék 30% meg akkor se kéne ha már az első randin megkaphatnád. Szerinted mire van esélyed az ilyen oldalakon? :D

2023. nov. 13. 14:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne ilyen jobbra-balra húzogatós társkeresőre regisztrálj.
2023. nov. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!