Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak boldog párkapcsolatban lévő nők Tinderen?
Figyelt kérdés
Két nőről is tudok aki boldog párkapcsolatban él és Tinderen van.
Kolléganőmről tudom hogy boldog kapcsolatban van, 3 éve voltunk az esküvőjén. És ma rápillantottam a telefonjára és bizony ott volt letöltve a tinder...
Tesóm barátnője a másik ilyen nő
2023. aug. 28. 13:12
1/8 anonim válasza:
Egoboosting, windowshopping(lásd google)
Amúgy nekem is van egy haverom akinek a barátnőjének le volt töltve, pedig úgy tűnt jól elvannak. Hát nemrég szakítottak(a lány kezdeményezésével). Én nem lepődtem meg
2/8 anonim válasza:
Hát mert lehet nem is olyan boldog az a párkapcsolat, csak úgy állítják be neked. Az is lehet, hogy lusta letörölni az appot, az is lehet, hogy egy harmadik személyt keresnek Tinderen maguk mellé, ami még talán maradt opció az az, hogy egoboostnak használja, hogy mennyi pasival összejöhetne, ha akarna.
3/8 anonim válasza:
Soha nem tudhatod, az adott pár boldog-e. Megkockáztatom, hogy sajnos azt sem tudhatod néha, hogy a párod boldog-e.
4/8 anonim válasza:
Nagyon sokan harmadikat keresnek és általában mindig a nő profiljával. Tényleg meglepően sokan. :D
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!