Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők Tinderen tényleg egy 'karaktert' keresnek férfiban ami megfogja őket?
De mi lehet ez a karakter? Alapból milyen karaktereket kereshetnek? Főtípusokat, mint az
1.Terminátor - Rambó alaptípus, kemény beszólásokkal "Rossz nap ez a halálra!" stílusban, aránytalanul nagy izmokkal, állandó keménykedéssel?
2.A romantikus költő, Di Caprio külsejével? "Írta Besenyő István verse"? Jajj szegény tulipánok :(
3.A maffiózó-típus? Bömössel, illegálisan tartott fegyverekkel, éjszaka közepén is napszemüvegben, izomtrikóban? Otthon pár kiló kokain, "Nézd a pelikánokat!" stílus, állandó bandaháborúk?
4.A laza? Aki ontja a "menő rímeket" vagy a DJ pultban a kúl számokat, tuningolt kocsival jár, fordított YOLO sapka, SWAG, bárkit "lereppel" az utcán, tud brékelni?
5.A bajuszos családfő-típus? Ötös túlórát bevállaló, "a családomért mindent" jellemmel? Fotel, tévé, sörhas, virsli-sör, nagy kocsi a családnak, kifogyhatatlan energia?
6.A geek kocka? Szódásüveg-szemüveg, legalább 4 darab 90-es karakter a WOW-ban, mozaikszavakban beszélés LOL PVP BAN RTS?
Esetleg egyéb...?
Én nem az 1 vagyok de én imádom a macskákat!
Nincs olyan hogy "nők". Ahány ház annyi házmester...
De erről a kérdésről jutott eszembe ez a videó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!