Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők Tinderen tényleg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők Tinderen tényleg egy 'karaktert' keresnek férfiban ami megfogja őket?

Figyelt kérdés

2022. dec. 14. 13:24
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy meg egy top pénzügyi guru/milliárdos vagy egy ismert zenész sosem tesz fel a tinderre saját fotókat, csak egyedibb mémeket egy jobb, odabaszósabb szöveggel. Rajta vannak ezek is a tinderen, ha ezek a karaktereid, rögtön észreveszed. ;)
2022. dec. 14. 16:07
 22/41 A kérdező kommentje:

# 20

ja értem te most itt egy ilyen extrém hazudozó pasira gondoltál aki amúgy egy normális vagy helyes kinézetű, de az önértékelési problémái miatt extrém hazudozásba kezd és az a rögeszméje hogy vonzalmat csak biztosan luxus körülményekkel kelthet nőkben.

Aki luxusban él az eleve nem a Tinder átlag női és férfijai között fog párt keresni vagy alkalmi kalandot. Ők olyan társaságban forognak, ahol találnak a saját köreikből megfelelőt.

2022. dec. 14. 16:10
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell extrémnek lennie. Elég átlagos, hogy az emberek hazudnak.
2022. dec. 14. 16:50
 24/41 anonim ***** válasza:
19%

23.

Rá vannak kényszerítve, más kérdések alatt több válaszoló is igazolta, hogy a legtöbb dologban a siker egyik alapköve, hogy hazudozni, blöffölni, trükközni kell. És ha jobban belegondolsz... ez igaz is.

2022. dec. 14. 16:55
 25/41 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, neked mi a siker. Ha az, hogy életed végéig játszhatod a szerepet, amit kitaláltál, vagy hogy pár hónap múlva, mikor kiderül, ki vagy, vége a kapcsolatnak, akkor igen. De nekem ez nem számít párkapcsolatnak.
2022. dec. 14. 16:58
 26/41 anonim ***** válasza:
22%

2.

Ha teljesen őszinte vagy, akkor talán minden második szökőévben futsz össze olyannal akinek ez bejön. És még akkor is egy csomó más dolognak is stimmelnie kell. Ezt spontán összehozni kb olyan, hogy kirakható mellé a Szerencsejáték Zrt logója.

2022. dec. 14. 17:03
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

A másik pedig az, hogy az élet más területein is hazudni szükséges, különben bajba kerülsz. Egy állásinterjú is hazudozások sora mindkét oldalról, egy színjáték.

Vagy ott vannak a rokoni kapcsolatok, baráti társaságok - mindenhol kell egy kicsit hazudni, ha nem teszed hamar a társadalom perifériáján találod magad és mindenki utálni fog. Ezt maximum akkor lehet eljátszani, ha valamiben extrém tehetséges vagy, így elnézik majd, amolyan Dr.House, Monk, Sheldon Cooper karaktereknél látottakhoz hasonlóan.

2022. dec. 14. 17:05
 28/41 anonim ***** válasza:
22# de, keresnek a tinderen is, tapasztalat, személyes talik. Hát tudod, ha valaki annyi energiát és pénzt feccöl bele, hogy egy full ismert ember külsejére plasztikáztasson linkedin/újságcikkek statisztákat béreljen fel, millió eurokat finanszírozzon egy házba, azért ennyit az egomat figyelembe véve se érhetek senkinek, a világ legjobb luxusprostiját ezredáron megkaphatná.
2022. dec. 14. 17:06
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

De miért hiszed ezt? Nem tudok mást elképzelni, minthogy őszintén szar ember vagy, ha azt hiszed, az őszinteségre nem vevők az emberek.

És szerintem nem vagy az.

Soha nem értem, mikor az emberek ezt mondják. Mondjuk úgy mondom, hogy baromi unalmas életem van. Gondolom, aki sunnyog, annak nehezebb felvállalnia magát.

2022. dec. 14. 17:06
 30/41 anonim ***** válasza:
20%

29.

Ha őszinte vagyok, annak mindig következményei vannak, fogalmazzunk így. Nem egyszerű, mert egy olyan családból jövök ahol nem volt szabad őszintének lenni. Rosszabb, hogy másoknál is látom, ahogy hazudoznak, gondolj bele egy munkahelyen mennyit hazudik az ember? Belemosolyog annak a képébe, aki a legnagyobb riválisa, egymás háta mögött pedig már mondják is magukét. Én általában mindegyiknek a "haverja" vagyok, mert nem pofázok vissza, megtartom magamnak a véleményen, diplomatikusan fogalmazom meg a kritikát is (kivéve itt, ezért jó az online tér). De akkor is mellébeszél az ember, amikor akar egy plusz szabadnapot, nem mondja meg, hogy "csak simán pihenni szeretnék, egész nap nézem majd a tévét meg gépezek, és kicsit megszabadulok tőletek", hanem "családi programnak" titulálja vagy alapból elmegy szimulált betegséggel az orvoshoz.

De a haverodnak sem mondod meg, hogy "Szerintem a riválisodnak van igaza, te pedig egy idióta vagy ezen a területen" ha épp nincs igaza, mert nem illik ilyet mondani. Nagymamádnak se mondod meg, ha vendégségben vagy és elcseszett egy ételt, hogy "ez ehetetlen!", hanem kedvesebben fogalmazol, ráfogod, hogy sokat ettél reggelire, bujkál benned valami és nem vagy éhes, biztos romlott volt az alapanyag nem akarod megbántani. És ez innentől már hazugság.

A sikeres emberek pedig alapból kicsit hazugságokra gyúrnak, a sok státuszszimbólummal (akkor is, ha éppen-hogy-csak-futja-rá), vagy ott vannak azok akik az online téren mindig megosztanak meghatónak szánt nyálas szövegeket, miközben a valódi életben lelketlen pszichopataként taposnak el bárkit.

A cégek meséi arról, hogy mennyire családbarát hely is ez, meg rugalmas a munkaidő, mennyire boldog itt mindenki - hamar kiderül általában, hogy ez nem így van.

És annyiszor láttam már azt is, hogy adott helyről való távozás után hirtelen a többség "stílust vált" és az addigi udvarias-illemtudó viselkedést átveszi a másik kibeszélése, a gúnyolódás. És ez is hazugság. Ott helyben nem mondja meg a másiknak ezeket, sőt soha. És másnap látod, hogy megint a képébe mosolyog és előadja a "helyes viselkedést", tehát hazudik. A túlélése érdekében teszi, de ettől ez még hazugság.

2022. dec. 14. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!