Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a külföldi csajok, akik fent vannak tinderen, de deklaráltan csak idegenvezetőt keresnek, azok mit gondolnak, ez a fiúknak miért éri meg?
"Hát, ez k**vajó. És ez nekem miért jó?"
Ha ő fizeti a sert, akkor azé', ha te fizeted, akkor fogalmam sincs. :D
32/f
Mondjuk tényleg, ha fizetik a söröd, piád, simán megéri, meg nyelvtanulás szempontjából is.
Elég érdekes mindenesetre, hogy társkeresőn/szexpartnerkeresőn művelik ezt.
"no hookups"
Még mindig jobban megéri, mert a külföldi csaj meghív piára, kajára téged és még beszélget is veled. A magyar csajokat meg te hívhatod meg ugyanarra, és azoknál sincs hookup, ha nem vagy qrva jóképű :D
"Én idegenvezetést akkor vállalok, ha fizet érte, amúgy meg ezer jobb dolgom van"
Ezzel egyedül vagy. Rengeteg kiéhezett magyar pasi van, aki baromira szívesen beszélgetne ingyen egy csajjal, mert a magyar csajok szóba sem állnak vele. Akkor minek fizetne neked egy csaj, ha talál rajtad kívül 1000 ingyenes idegenvezetőt?
Hát, ha ez jó egy magyar pasinak, hogy NÉZHET egy csajt 3 napig, de hozzá sem érhet, akkor az egy címeres balek, és csak sajnálni tudom. Nekem ugyan nem érne meg ennyit, hogy a város széléről bemenjek a belvárosba, még akkor se, ha a csaj fizeti a piát. Komolyan nem értem, hogy pasiként kinek jó ez, ha külföldi csajt akar, menjen el egy erasmus-buliba, vagy lépjen be az AIESEC-be, ESN-be, vagy akármibe.
Ezt a tindert csak a fiúk gondolják igazából komolyan. A nők vagy ilyen turistáskodó külföldiek, vagy "nem tudják, miért vannak itt" és csak trollkodnak. Érdemes kipróbálni egyszer-egyszer, hogy átállítod fiúkra, mintha meleg lennél, belájkolni egyet-kettőt, és látszik, azok azonnal visszalájkolnak és akarnának is találkozni. Ha ilyen módon 10-15 srácot találomra jobbra húzol, több matched lesz, mint 200-300 nőnél. Nem vicc. Nők csak szórakozni járnak fel.
"Ha ilyen módon 10-15 srácot találomra jobbra húzol, több matched lesz, mint 200-300 nőnél. Nem vicc. Nők csak szórakozni járnak fel."
Majd szólj, ha összeáll végre a kép, hogy igaz amit eddig pofáztunk nektek, hogy a nőket nem vonzza a dugás egy idegennel, mert ez egy normális nőnek nem kielégítő, csak egy ösztönállat pasinak. A normális emberek párkapcsolatra vágynak, nem egy idegennel kefélésre. A nők leginkább csak kihasználják az ilyen faroklényeket, de emberszámba nehéz venni az ilyet.
És ki mondta, hogy aki tinderen van, az csak dugni akar? Én pl. csomó olyan lányt látok, akikről kép+leírással együtt el tudnék képzelni egy normális kapcsolatot. Csak hát nyilván nem húznak jobbra, mert nekik senki nem elég jó.
A másik meg az, hogy tindert félretéve, a való életben is ez megy. Fiúk többsége megőrülne egy kapcsolatért, a lányok meg kb. ülnek egy pódiumon és közönyösen válogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!