Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, ha egy nőnek csak külföldi párjai vannak?
Sokszor olvastam itt, hogy olyan nővel, aki volt már külföldivel (mindegy, hogy más rassz vagy csak más nemzetiség) nem jönnének össze, illetve elítélik az ilyen nőket.
Fogalmam sincs, mi az oka, ameddig otthon éltem se voltak soha magyar udvarlóim. Egy srác tetszett és viszont, de az is maradt ennyiben.
Azóta meg kizárólag külföldiek kezdeményeztek nálam, többségében dél-amerikaiak, illetve németek (nem Németországban élő törökök/arabok, hanem német származásúak).
Online társkeresőkön, ahol szép számmal voltak magyarok is, ha meg is nézték a profilom, lapoztak is hamar tovább, illetve akiket személyesen ismerek már kint, sose mutattak érdeklődést, pedig a többségnek aztán szintén magyar barátnője lett.
A jelenlegi párom is külföldi.
Miért kell elítélni emiatt?
Itt van pár frusztrált ember, akik mindenkit utálnak, de ennyi. Nekem is voltak külföldi barátnőim, amikor leírom, engem is lepontoznak.
Az a helyzet, hogy itt tényleg sok a frusztrált férfi és nő. Egymást hergelik a hülyeségeikkel, nem kell velük foglalkozni.
"Ez inkább fordítva van, a magyar pasik le sem szarták..."
Ismerem ezt a fajtát.
Egy álomvilágban él, ahol ő a sztár, ahol szaladnak utána a külföldi férfiak :D
Közben meg magukat olasznak hazudó 8. kerületi cigányok meg stb.
Kb ennyi valóságalapja, Kiszel tünde effekt
Általában ezek a nagy világjárók nyelvet se beszélnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!