Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el, ha egy nőnek csak külföldi párjai vannak?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam itt, hogy olyan nővel, aki volt már külföldivel (mindegy, hogy más rassz vagy csak más nemzetiség) nem jönnének össze, illetve elítélik az ilyen nőket.

Fogalmam sincs, mi az oka, ameddig otthon éltem se voltak soha magyar udvarlóim. Egy srác tetszett és viszont, de az is maradt ennyiben.

Azóta meg kizárólag külföldiek kezdeményeztek nálam, többségében dél-amerikaiak, illetve németek (nem Németországban élő törökök/arabok, hanem német származásúak).

Online társkeresőkön, ahol szép számmal voltak magyarok is, ha meg is nézték a profilom, lapoztak is hamar tovább, illetve akiket személyesen ismerek már kint, sose mutattak érdeklődést, pedig a többségnek aztán szintén magyar barátnője lett.

A jelenlegi párom is külföldi.

Miért kell elítélni emiatt?

2019. ápr. 8. 10:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Mert irigyek. Meg mert a külföldiválasztós emverek gusztustalanul lenézőek a magyarokkal szemben. Az nekem sem lenne szimpatikus, ha kollektíven mocskolnának a többi magyar nővel együtt pl.
2019. ápr. 8. 13:28
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
21-es vagyok: mármint vannak köztük ilyenek. Ne haragudj, nem akartam általánosítani.
2019. ápr. 8. 13:29
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"külföldiválasztós emverek gusztustalanul lenézőek a magyarokkal szemben."

És az nem lehet, hogy a magyarok nem méltatják semmire, ezért választják inkább a külföldieket? Mert szerintem ez a gyakoribb, nem az hogy egy magyar lenézi a többi magyart, mert magyar. Az utóbbinak nem is lenne sok értelme.

2019. ápr. 8. 14:07
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem arra gondolt, hogy sok kulfoldi part valaszto emberke ilyen parkapcsolatban elve lenezi a magyar noket/ferfiakat. Hogy pl. Sosem lenne tobbet magyar sraccal mert fillereskedoek meg stb. kijelenteseket tesz.
2019. ápr. 8. 14:20
 25/28 anonim ***** válasza:
53%
24: igen, erre gondoltam.
2019. ápr. 8. 15:50
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Én a környezetemben pont azt látom, hogy pasik jönnek össze külföldi csajokkal ilyen multi cégeknél, ahol multikulti van, nőkbúl csak azok, akik nagyon csúnyák.
2019. ápr. 9. 19:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Miert erdekel ha egy magyar ferfinek nem kellenel ha te amugy se jarsz magyarokkal?

Szerintem a legtobb ilyen no a penz miatt van a ferfival.

En kulfoldon vagyok es az itteni magyarok nagy resze no

2019. ápr. 21. 20:10
 28/28 anonim ***** válasza:

sok dagadék nő hogy lepontozgat

szinte csak tonnadonnákat vagy elba$zott művészlelkeket látok feka pasikkal, ez az igazság

2019. ápr. 21. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!