Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimegyek külföldre, mekkora előnnyel fogok indulni a helyi férfiakhoz képest a külföldi nőknél?
Állítólag a magyar pasik jók. Legendák keringenek róla milyen jóképűek vagyunk mi magyar férfiak és mekkora a farkunk. (pl. Németországban nagyon ez a legenda járja) Tehát összességében azt hallottam, hogy a férfiakból külföldön nem valami jó a felhozatal, a nőkből viszont igen. Meg hát azoknak is van ugyanúgy puncijuk és statisztikai tény, hogy csinosabbak. Mivel a magyar nők között százalékos arányban nagyon sok az elhízott, túlsúlyos egyén, nálunk az egyik legmagasabb ez az arány Európában és főleg a nőknél.
Mekkora előnyből fogok indulni a helyi férfiakhoz képest, ha kimegyek? Mennyit fogok ugrani egy képzeletbeli 1-10es skálán, ha tegyük fel itt most Magyarországon, magyar viszonylatban 10/7,5 vagyok? Kint mennyi leszek?
"Mivel a magyar nők között százalékos arányban nagyon sok az elhízott, túlsúlyos egyén, nálunk az egyik legmagasabb ez az arány Európában és főleg a nőknél."
Férfiak körében is rengeteg az elhízott.
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, és ebbe nemcsak a nők tartoznak bele!
Tudsz folyékonyan angolul, vagy németül? Attól függ, hogy hova mész!
Ha itthon nem tudtál csajozni, nyugi, odakint se fogsz. Mert az alapvető hibákat odakint is ugyanúgy el fogod követni, hisz biztos, hogy nem tanultál belőlük.
A külföld egy elég tág fogalom.
Nem mindegy. Konkrét ország esetén sem tudjuk. Mondjuk Dél-Afrikában sanszos, hogy nem kering legenda a nagy farkú magyar férfiakról.
Németeknél csak egy balkáni bevándorló vagy, egy polcra kerülsz Abdullal.
Kínában már az is előny, hogy fehér vagy.
Az ukránoknál meg te vagy a gazdag külföldi.
Te ezeket hol hallottad?
Elsétálok az utcán 1millió pasiból jó ha van 10 akire azt mondom helyes és kb 1 aki k.vára helyes.
A farok méretek meg kicsi vagy átlagos, nagyon ritka a nagy méretekkel rendelkező pasi.
Ha itt 7,5 vagy kint -7,5 leszel xddd
Attól függ, hol. Én Kelet-Európában (Ukrajna, stb.) sokkal sikeresebb vagyok, mint itthon. Ázsiában szintén nagyon könnyű ismerkedni.
Nyugaton attól függ. Európában nem nagyon leszel jó parti, kivéve, ha tényleg szuper sportos/jóképű vagy. Kanadában/Amerikában megint egy fokkal könnyebb, ott még különlegesnek is számítasz.
Amúgy az ilyen kérdések annyira triggerelik az itteni frusztrált feministákat (akinek nem inge, ne vegye magára), mindig jót mulatok magamban. Két tanács: a szokásos, magyar férfira jellemző kisebbrendűségi komplexust felejtsd el, az nagyon kiábrándító. Na meg inkább kelet felé nézelődj; nagyon szép lányok és kevésbé fertőzte meg őket a 3rd wave feminism.
A magyar férfiaknak a legnagyobb a péniszük egész Európában :O
Hogy hordhatsz össze ekkora baromságot?
Ha meg neked 1 millió pasiból 10 helyes Magyarországon, ahol olyan sok jóképű férfi él mint a rojt, hát... nem tudom milyen elvárásaid lehetnek. Szerinted pl. Brad Pitt is ronda, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!