Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimegyek külföldre, mekkora előnnyel fogok indulni a helyi férfiakhoz képest a külföldi nőknél?
Állítólag a magyar pasik jók. Legendák keringenek róla milyen jóképűek vagyunk mi magyar férfiak és mekkora a farkunk. (pl. Németországban nagyon ez a legenda járja) Tehát összességében azt hallottam, hogy a férfiakból külföldön nem valami jó a felhozatal, a nőkből viszont igen. Meg hát azoknak is van ugyanúgy puncijuk és statisztikai tény, hogy csinosabbak. Mivel a magyar nők között százalékos arányban nagyon sok az elhízott, túlsúlyos egyén, nálunk az egyik legmagasabb ez az arány Európában és főleg a nőknél.
Mekkora előnyből fogok indulni a helyi férfiakhoz képest, ha kimegyek? Mennyit fogok ugrani egy képzeletbeli 1-10es skálán, ha tegyük fel itt most Magyarországon, magyar viszonylatban 10/7,5 vagyok? Kint mennyi leszek?
Annyira vagy 10/6, mint LFA a YouTube-on...
Nőként voltam pár pasival a legtöbbnek kicsi volt. Nem statisztikàt nézegetek a saját tapasztalatom mondom.
És nem mondom, hogy Brad Pitt ronda mert szerintem senki nem ronda csak nekem nem jön be mint férfi én inkàbb így fogalmaznék.
"csak nekem nem jön be mint férfi"
Ahogy sejtettem. Te tipikusan az a senki nem tetszik/semmi sem jó típusú nő vagy, akik általában full átlagosak vagy azon aluliak. Készülj fel, hogy amúgy az ilyeneknek többnyire egy csúnya pasi jut végül, tapasztalat.
"Mennyit fogok ugrani egy képzeletbeli 1-10es skálán, ha tegyük fel itt most Magyarországon, magyar viszonylatban 10/7,5 vagyok? Kint mennyi leszek?"
Németországban kb. 0.
1. Bevándorló vagy.
2. töröd a nyelvet.
3. csóró vagy.
4. Olyen olszágból származol amelynek az 1 főre eső GDP-je a német harmada sincs. Mint egy magyar nő nézne Bangladesi férfira.
5. A német férfiak jól néznek ki.
6. A bevándorlás miatt jelentős férfitöbblet van.
Aki magyarországról kivándorol többségében férfi és jelentős reésze Németországban köt ki. Ez sok országból így van. Németorszég fogad évente közel 1 millió bevándorlót melyek nagy része férfi.
Juj....ne ábrándozz. Németországban nem hallottam még ilyen legendáról, pedig régóta itt élek.
Egyébként Németorszàgban nem csak „kisfarkú“ németek élnek, hanem ténylegesen nagy mérettel megáldott feketék is.
1. Bevándorló vagy. //És akkor mi van? Magyarországon is zabálják a nők a külföldi pasikat, pedig csak bevándorlók/turisták
2. töröd a nyelvet. //És akkor mi van? Sok nő szerint ez csak annál izgalmasabb/szexibb esetleg még cuki is
3. csóró vagy. //Nem vagyok csóró, mérnöknek mennék ki, nem mosogatónak, kapásból sokkal többet keresnék mint a helyi átlag
4. Olyen olszágból származol amelynek az 1 főre eső GDP-je a német harmada sincs. Mint egy magyar nő nézne Bangladesi férfira. //Nem értem ennek mi köze hozzá. Amúgy láttál te már bangladesi férfit? Az olyan mint egy indiai. Én meg fehér európai vagyok.
5. A német férfiak jól néznek ki. //Hahaha, nagy baromság. A német férfiak rondák, lófejűek és kb. nem jól semmire. Ezt német nőktől hallottam, de amúgy tényleg igaz. Te sem vagy valami világlátott az fix.
6. A bevándorlás miatt jelentős férfitöbblet van. //Németországon nőtöbblet van, mivel Kelet-Európából áramlanak be a nők. Egy illegális bevándorlóra aki meg egy menekülttáborban lakik, rá sem néznek. Azokból nyugodtan lehet több férfi.
"Te sem vagy valami világlátott az fix."
Csak 8 éve élek Németországban.
Ha Magyarországon Looser a neved a nőknél . Itt 100Looser lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!