Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szőke nők leginkább a szőke férfiakhoz vonzódnak?
Figyelt kérdés
Leginkább természetes szőkékre gondolok.
(Én is természetes szőke vagyok, rám például abszolút igaz)
2019. febr. 24. 11:14
1/14 anonim válasza:
Ez a kék szem örökre nem igaz. Két számom van és a barna szemre “gerjedek…”
Bár én szőkítem a hajam, volt szőke pasim, de nem azért tetszett mert szőke, de lehet hogy azért sem mert eredetileg barna vagyok… Bár én sosem haj és szem szín alapján választottam, szingliként is ha volt is képem arról hogy mit szeretnék, az élet mindig közbeszólt… Hálistennek ;-)
2/14 anonim válasza:
Rám például abszolút nem igaz. Számomra a szőke pasiknak van egy ilyen kisfiús kinézete, amitől leginkább ez a "kisöcsém lehetne" feeling jön le. Nem igazán vonzódtam még ilyen pasihoz.
3/14 anonim válasza:
Nem, sőt, tudat alatt azokhoz vonzódunk, akiknek minél jobban különbözik a DNS-ük a miénktől. Ez azért alakult ki, mert így a születendő utódokban kisebb eséllyel ütköznek ki az örökletes betegségek. Persze a hajszín csak egy kis része a DNS-nek, szóval attól még simán vonzódhat valaki hasonló hajszínű emberhez.
4/14 anonim válasza:
Természetes szőke vagyok, és kifejezetten a barna hajú, szemű férfiakhoz vonzódom. A szőke és a fekete sem jön be.
5/14 Bino válasza:
Természetes szőke hajam van, és egyáltalán nem igaz rám, valahogy nem tudom elképzelni, hogy szőke férfival legyek, valamiért olyan érzés, mintha a bátyámmal csinálnám.:D
6/14 anonim válasza:
Természetes szőke vagyok és nem.
7/14 anonim válasza:
Szoke vagyok, szoke a zsanerem, barnak az eddigi parjaim:))) ez csak egy hajszin, semmit nem befolyasol.
8/14 anonim válasza:
Én kék szemű vagyok, gyerekként nagyon szőke voltam, mostanra csak festett szőke, de nekem inkább tudatosan jönnek be jobban a szőke kékszemű pasik, mivel ilyen gyereket szeretnék. Viszont bejönnek a fekete hajú, barna szemű pasik is, volt perzsa barátom, de tőlük nem akarnék gyereket.
9/14 anonim válasza:
Nagyon becsülöm azokat a nőket akik megmondják határozottan hogy kivel élnek szívesen és kinek szülnének... Sajnos testvérem annyira buta, igénytelen hogy neki bárki jó és nem válogat. Akármilyen hulladék csávó is megteszi neki.☹️
10/14 anonim válasza:
Butaság a romaiakat szeretik mert az szép barna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!