(Elsősorban férfiakhoz/fiúkhoz szól a kérdésem. ) Melyik hívná fel először a figyelmedet? (Kép👇)
Tudom, hogy az összhatás a lényeg, de ha csak ennyit látnátok a nőkből akkor melyikre figyelnétek fel legelőször?
Kort is írhattok. 😊
A vörös haj elég közkedvelt... Én ugyan a magas lányokat szeretem, de az alakja és a hajszíne kompenzál. Szóval a vörös.
18F
Talán a vörös, mivel szokatlan, ezt követné a szőke, kevésbé szokatlan, de van benne valami nagyon csábító.
Az utolsó lenne számomra a barna, ha választani kéne őt választanám, természetesebb, közvetlenebb hajszín számomra.
Szia!
A középső lány kelti fel leginkább az érdeklődésem, mert alacsony, és mert szeretem a vörös hajat.
A többi is tetszene, de a különlegesebb színű hajat jobban szeretem (, és bár ilyen opció nincs, de megemlítem a pontosság kedvéért, hogy a rövidebb haj is jobban tetszik, például a bob fazonú).
Érdeklődésemet a középső keltette fel nekem is hátulról. Persze ez változhat, ha megfordulnak. :D
A szín és az is tetszik, hogy van egy ív a haj végén, szóval nem egyenesre van vágva.
Egy kicsit viszont talán túl hosszú mind.
28f
bármelyik csak jó magas legyen..
a szöszinek szép a keze :)
24f
Milyen kedves tőled, hogy megtennéd ezt az áldozatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!