Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kimegyek külföldre, mekkora előnnyel fogok indulni a helyi férfiakhoz képest a külföldi nőknél?
Állítólag a magyar pasik jók. Legendák keringenek róla milyen jóképűek vagyunk mi magyar férfiak és mekkora a farkunk. (pl. Németországban nagyon ez a legenda járja) Tehát összességében azt hallottam, hogy a férfiakból külföldön nem valami jó a felhozatal, a nőkből viszont igen. Meg hát azoknak is van ugyanúgy puncijuk és statisztikai tény, hogy csinosabbak. Mivel a magyar nők között százalékos arányban nagyon sok az elhízott, túlsúlyos egyén, nálunk az egyik legmagasabb ez az arány Európában és főleg a nőknél.
Mekkora előnyből fogok indulni a helyi férfiakhoz képest, ha kimegyek? Mennyit fogok ugrani egy képzeletbeli 1-10es skálán, ha tegyük fel itt most Magyarországon, magyar viszonylatban 10/7,5 vagyok? Kint mennyi leszek?
"Ha Magyarországon Looser a neved a nőknél . Itt 100Looser lesz."
Szeretik a lazábbakat? Az loser, te nagyon értelmes... 7-es vagyok, és igen, szokás szerint jött a névtelen lepontozás, de persze semmi ellenérv. Az itteni frusztrált nőcskéket nagyon zavarja, ha valaki magyar férfi létére sikeres külföldön.
#22...
Valszeg te itthon is sikeres voltal...
Mivan? 😂 Én Angliában élek, megsugom neked nem sok eséllyel indulsz az angol csajoknál. Egyrészt ronda az összes, na itt dagadtak a nők nem otthon... Ha meg nem csúf beltenyésztett feje van akkor egy kényes H.P. te csak egy utolsó koszos migrans vagy a szemükben. Telibe röhögnek ha beprobálkozol akkor is ha jól nézel ki.
Esetleg más bevándorlóknál lenne esélyed mint pl lengyelek vagy román lányoknál, de ezekre meg az angol fiatal csávók nagyon buknak mert honfitarsaik közt igen gyér a felhozatal. Szóval náluk is alapból hátrányból indulsz.
"Egyrészt ronda az összes, na itt dagadtak a nők nem otthon..."
Te jó ég, mennyi kamu külföldön élő van itt :D Te sem jártál még 50 km-rel távolabb, mint ahol születtél.
Te mit tudsz te komolyan kérdezem? Kint élek már évek óta Londonban ha hiszed ha nem. Ha szép lányt látok az utcán az 99% hogy kelet európai bevándorló.
"és statisztikai tény, hogy csinosabbak. " :D :D tegnap óta ezen röhögök B+
Magyarország nem arról híres hogy " milyen jóképűek vagyunk mi magyar férfiak és mekkora a farkunk" hanem arról milyen szépek a magyar lányok. Nőjj már fel kicsit és nézz körül a nagyvilágban. Az angol csajok nagy része nem csak ronda, hanem buta is. Munkatársamnak nyelvleckéket adok magyarból, hogy jobban bevágódjon magyar csajoknál, angol létére akcentus nélkül tolja h csinos vagy, szépek a szemeid, meg ilyeneket, ugyanis nála honfitársai szóba sem jöhetnek. Meg is értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!