Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félénk fiúk, ezek alapján van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúk, ezek alapján van esélye dolgonak, szerintetek mit szeretne (külföldi fiú)?

Figyelt kérdés

Még ősz vége felé egy rendezvényen ismerkedtünk meg, jobban mondva a barátai invitáltak magukhoz, és ő is ott volt. Még ott bejelölt Facebookon. Másnap pedig már utazott is haza (Ázsia). Minden nap írt, az elején elég sokat beszélgettünk, aztán később, visszajött Magyarországra dolgozni, úgy volt, hogy majd találkozunk, de nagyon sok munkájuk volt, havonta 2-3 szabadnappal, így nem tudtuk összegyeztetni, aztán hirtelen mindekit visszarendeltek, hogy nem maradhatnak, így a találkozni sem tudtunk... :/

Most is beszélgetünk, de kevesebbet, ő is kevesebbet ír lehet az időzóna különbségek miatt, nehezen áll át.

Főleg még az elején többször dícsért külsőleg, hobbikat és hasonlók, egyszer szóba jött az is hogy mindig külföldi barátnőt szeretett volna, de a miért?-ra már nem tudott válaszolni. :)

De nem tudom eldönteni, hogy ebből lehet valami, vagy hányadán állunk most? :/

Legtöbbször nagyon rámenős emberekkel találkoztam, akik rögtön leszögezték mit akarnak, de nála nem tudom igazán, teljesen elletéte a fentieknek, kifejezetten félénk típus.

Én 21, ő 22.

2019. márc. 14. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Koreai?😊Ha igen,csak félénk.De általában az ázsiaiak félénkebbek.
2019. márc. 14. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Miből találtad ki? :D

Igen, de nem ennyire, legalábbis akiket ismerek, nem túl félénk típusok :D

2019. márc. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!