Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, ha egy nőnek csak külföldi párjai vannak?
Sokszor olvastam itt, hogy olyan nővel, aki volt már külföldivel (mindegy, hogy más rassz vagy csak más nemzetiség) nem jönnének össze, illetve elítélik az ilyen nőket.
Fogalmam sincs, mi az oka, ameddig otthon éltem se voltak soha magyar udvarlóim. Egy srác tetszett és viszont, de az is maradt ennyiben.
Azóta meg kizárólag külföldiek kezdeményeztek nálam, többségében dél-amerikaiak, illetve németek (nem Németországban élő törökök/arabok, hanem német származásúak).
Online társkeresőkön, ahol szép számmal voltak magyarok is, ha meg is nézték a profilom, lapoztak is hamar tovább, illetve akiket személyesen ismerek már kint, sose mutattak érdeklődést, pedig a többségnek aztán szintén magyar barátnője lett.
A jelenlegi párom is külföldi.
Miért kell elítélni emiatt?
Mert más országokban nőideál lehetsz.
Pl. ismertem egy nőt +100 kg volt, úgy érezte esélye sem volt itthon partnert találni, felment külföldi társkeresőkre - ezután bezzeg Észak-Afrikában éltek haltak érte a férfiak.
Vagy az pl. hogy egy arab légitársaságnál nem vesznek fel szőke légiutas-kísérőket, mert egyszerűen botrányosan kikezdenek velük a férfi arab utasok.
Vannak olyan nő típusok amik más országokban sokkal jobban működnek. Itthon pedig elég kevert a lakosság hogy minden ember fajtából legyen. Bár fekete nők kevesebben vannak itthon, és nem is nagyon láttam hogy oda lennének értük a magyar férfiak.
De a fekete férfiakért már inkább a magyar nők. Igaz nem mindegyik.
Mert általában ezeknek az embereknek ebből áll az életük, ettől érzik magukat valakinek, ha már másra nem vitték az életben.
"Kukás a párom, de külföldi!" nőkkel tele a padlás.
OFF: "többségében dél-amerikaiak, illetve németek (nem Németországban élő törökök/arabok, hanem német származásúak)" -> Bocsáss meg, de ez ugyanúgy előítéletesnek hangzik, kit izgat, hogy német vagy török vagy arab? Miért is kellett ezt így kiemelned?
Én is kaptam már hideget-meleget, négy páromból három volt külföldi, de aki ilyenért beszól, az őszintén nem érdekel. Egy csomó ember fejében ilyenkor az az első gondolat, hogy "na, ez is biztos a gazdag külföldi pasi pénzére megy", mert hát külföld az kérdés nélkül a jóléti nyugat ugyebár...
Arra nem gondolnak, hogy két ember nemzetiségtől függetlenül szeretheti egymást igaz szerelemmel.
Meg kell tanulnod kezelni ezeket a dolgokat, rólam már leperegnek, mikor pl furán néznek ránk a boltban vagy az étteremben. Múltkor egy utazási irodában vettünk jegyeket, nyilván angolul kezdtünk el beszélni, hiszen ez közöttünk a kommunikációs nyelv, viszont mikor 10 perc makogás és kézzel-lábbal mutogatás után láttam, hogy a pult mögött ülő 50-es hölgy kb megakadt a "how can I help you?" szintjén, mondtam, hogy oké, magyar vagyok, mondja inkább magyarul aztán fordítok. Erre kissé kikelt magából, hogy hát miért nem ezzel kezdtem, mit húzzuk az időt. Mondtam hogy ezer bocsánat, de tisztelettel vagyok a páromra és szerettem volna, ha ő is megérti, miért fizet x összeget, mik a feltételek, stb. Mire a hölgy közölte, hogy talán egy szép magyar "gyereket" kellett volna választanom, az majd megérti. Természetesen fogtam magam és a páromat, sarkon fordultam és bevágtam magam mögött az ajtót. Ennél több idegeskedést nem érdemelt az ügy, mentünk máshova jegyet venni.
És ez csak egy eset. Az ilyesfajta "kritikára" mondják, hogy egyik füleden be, másikon ki, nem kell vele foglalkozni.
Jajj istenem, ismerős... szerintem ennek szimplán olyan oka van, hogy frusztráltak, magányosak, kétségbe vannak esve és akkor külső okokat keresnek, hogy másokat tudjanak hibáztatni.
Ezen az oldalon tényleg egy tipikus jellemző, de sajnos a "való életben" is lehet ilyen tapasztalni. Nekem arab a párom és egészen addig nincsen semmi probléma, amíg ez ki nem derül (most így szimplán beszélgetésről, ismerkedésről beszélek és nem párkeresésről vagy randiról stb., hiszen nekem van párom). Ha kiderül, hogy külföldivel vagyok együtt, akkor rögtön jönnek az ilyen "miért nem jó neked a magyar?" és hasonló kérdések. Ennek a hátterét szerintem soha nem fogom megérteni, nem értem, hogy ebben mégis hol van a logika és még csak semmilyen sztereotípiát sem tudnék kötni hozzá.... Én magyar vagyok, magyar az anyanyelvem és itt születtem, itt élek és lehetséges, hogy defektes vagyok, de nekem ezek ellenére nincsen semmilyen komolyabb kötődésem a magyarsághoz. Nekem soha nem volt szempont, hogy kizárólag magyar párom legyen, nekem ez nem fontos. Viszont nem is arról van szó, hogy "nem jó a magyar", csak szimplán nem úgy alakult az életem, hogy magyar párom legyen. Egy külföldi sráccal jöttem össze, minden klappolt közöttünk, kedveltük egymást, tetszettünk egymásnak, megértettük egymást stb., nem értem, hogy mégis miért kellett volna elküldenem csak azért, mert ő nem magyar. Mégis mitől, miért lenne jobb vagy felsőbbrendű egy magyar ember, mint egy másik? Ilyenkor jön az, hogy "persze, mert te direkt külföldit akartál magadnak", mert nyilván a külföldi az kizárólag azt jelentheti, hogy valami nagyon szexi, nagyon sármos és milliárdos, cégtulajdonos, drága autókkal és ingatlanokkal a világ minden táján, aki majd elárasztja szíve választottját mindenféle földi jóval... szóval, ez egyértelműen egy gazdasági, anyagi döntés volt a nő részéről. Ha pedig elmagyarázod, hogy ez hülyeség, te nem ilyen vagy és esetleg bemutatod, hogy amúgy a párod sem egészen ebbe a kategóriába esik és te sem kezdtél el egyik napról a másikra gyémántozott fogpiszkálót használni, akkor jön az, hogy "ja jól van, mert amúgy sem kellettél volna a magyaroknak, csak a külföldiek koslattak utánad, hogy jól hülyére vegyenek meg kihasználjanak". Ezt is meg lehet cáfolni, erre is lehet válaszolni és így tovább, majd amikor már elfogynak az ötletek, akkor jön az "úgysem fog működni a kapcsolatotok a nyelvi és kulturális különbségek miatt". Valamint igen, vannak a már kevésbé szép megjegyzések, hogy "nem kell olyan nő, akikben már jártak külföldiek, meg megfertőzték minden sz*rral" stb.... Az én párom arab, szóval ott még külön pikantériája a dolognak, hogy akkor nyilván kétirányú a történet: 1. vagy valami rohadt gazdag olajmágnás, akinek mindene megvan és majd gyémántokkal fogjuk kikövezni a tigrisünknek az itatótálkáját, én pedig egy számító, golddigger pi**ä vagyok, 2. vagy egy csóró, buta, igénytelen "migráncs", aki csak kihasznál és majd eltemet a kert végében, ha sikerült felkapaszkodnia rajtam. Az természetesen nem fordulhat elő, hogy egy tök átlagos ember, mint bárki más. Nyilván agyon fog majd ütni, lesz 29 felesége, be fog zárni a pincébe, tevékkel fogunk aludni az ágyban és stb., stb.... Gondolom nem kell ragozni.
"Meg kell tanulnod kezelni ezeket a dolgokat, rólam már leperegnek, mikor pl furán néznek ránk a boltban vagy az étteremben. Múltkor egy utazási irodában vettünk jegyeket, nyilván angolul kezdtünk el beszélni, hiszen ez közöttünk a kommunikációs nyelv, viszont mikor 10 perc makogás és kézzel-lábbal mutogatás után láttam, hogy a pult mögött ülő 50-es hölgy kb megakadt a "how can I help you?" szintjén, mondtam, hogy oké, magyar vagyok, mondja inkább magyarul aztán fordítok. "
Nagyon szép kamu történet :)
14, Egyedül azért emeltem ki, mert ha azt írom, németek, jöttek volna az olyan kommentek, hogy maximum németországi arabok, törökök, ezt akartam megelőzni egyedül.
Semmi bajom velük sem, udvarolt török srác is, de csak egy.
Na látom itt vannak a provokátorok, akik mindenkibe belekötnek, csak hogy vitát szítsanak.
SZÁNALMAS!! Ezen már csak röhögni lehet😂😂😂.
"47%-os, te olyan szinten frusztrált vagy"
Miért? Mert nem eszem meg a totál életszerűtlen történeted?
Annyira erőltetett, hogy az nem is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!