Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a külföldi csajok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a külföldi csajok, akik fent vannak tinderen, de deklaráltan csak idegenvezetőt keresnek, azok mit gondolnak, ez a fiúknak miért éri meg?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy Magyarországon a tinderező nők kb. fele külföldi, és ez a kategória. Kiírja, hogy itt van 5 napot és 4 éjszakát, és "no hookups", csak valaki olyat keres, aki körbevezeti a városban és megiszik vele egy sört. Hát, ez k**vajó. És ez nekem miért jó? :D Én mit nyerek azzal, hogy találkozom valami skandináv vagy ázsiai csajjal, akit aztán az életben többet nem fogok látni, rászánok órákat arra, hogy megmutogassam neki a város nevezetességeit, és aztán még csak abban sem reménykedhetek, hogy majd felhív magához? De komolyan. Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak, hogy ebben mi a jó a fiúknak. Érezzem magam megtisztelve, hogy egy igazi külföldi nővel beszélhetek, vagy mi? Én idegenvezetést akkor vállalok, ha fizet érte, amúgy meg ezer jobb dolgom van. Nyilván annyi a dolgom, hogy nem húzom jobbra, és nem törődöm vele, csak tényleg érdekelne, hogy miért hiszik, hogy ez rajtuk kívül bárkinek megéri.
2019. ápr. 21. 00:49
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Már járok. Szerinte nem hülye vagyok, hanem érzékeny :)
2019. ápr. 21. 13:59
 22/27 A kérdező kommentje:
De lehet nyugodtan ellenérvet is írni ám, nem csak hisztizni :D Szerinted egész pontosan miben nincs igazam? Szerinted véletlen, hogy teljesen normális, művelt, tanult, sokszor még jó egzisztenciával rendelkező férfiak tömegei maradnak pár nélkül, mert a mai nőknek valahogy semmi nem elég jó, ugye?
2019. ápr. 21. 14:00
 23/27 anonim ***** válasza:

Szóval ez a kérdés is csak arra ment ki, hogy kicsaphasd a hisztit, amiért nem jut nő? Millió kérdés meg társalgás van ebben a témában, olvasgass.

Az eredeti kérdésedre meg már válaszoltak, hogy létezik olyan is, hogy emberek különböző kultúrákkal akarnak ismerkedni saját kedvükből. Lehet, hogy nem ez az alap hatásköre a Tindernek, de erre is lehet használni, külföldi pasik/csoportok is hirdetnek ilyet.

2019. ápr. 21. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:
59%

"nem jut no"

Nem csodálom, hogy menekülnek előled.

2019. ápr. 21. 14:54
 25/27 A kérdező kommentje:
#23 A kérdés a kérdésre ment ki. A tinder egy társkereső alkalmazás, nem idegenvezető-megosztó. Ha szerinted ennek van bármi értelme, akkor TE nyilván elmennél egy ilyen csajjal, úgy, hogy nagy eséllyel valszeg nem fogod többet látni, és tudod, hogy semmi nem történhet köztetek. Igaz? :D Vagy csak a szád jár, mert mindenáron ki akarsz oktatni?
2019. ápr. 21. 15:15
 26/27 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, én már csináltam ilyen túrát orosz lányokkal (nem Tinderen, hanem más oldalon keresztül), mert szerettem volna a nyelvet gyakorolni, és nekik meg megmutattam, amit szerintem érdemes megnézni a városban. Nem mindenki olyan sivár lelkileg, mint te, hogy csak a lyukat keresi az emberen. Nyilván ezek a profilok is főleg olyan embert keresnek, akit ilyesmi érdekelne. Ráadásul ilyenkor általában, ha szimpatikus egymásnak a két ember, fenn áll az ajánlat, hogy ő is körbevezet, ha arra jársz. Neked semmit nem ártanak ezzel, de valahogy ebből is te jössz ki áldozatként?
2019. ápr. 21. 15:40
 27/27 anonim ***** válasza:
79%

#25: Még mindig nem értem a hisztid okát. Senki nem köteles veled dugni, ha ezek a lányok nem akarnak, akkor nem akarnak sem veled, sem másokkal.

Értelmes ember ilyenkor továbblapoz és nem a seggét veri.

Megjegyzem, olvasd el a Tinder bevezető mondatát a Google Play-en: " most popular app for meeting new people. "

Nem írja, hogy dugó pajtit ad neked, hanem hogy új embereket ismerhetsz meg. Ez a fenti lányok esetében maradéktalanul teljesül.

(Van sejtésem, miért nem kellesz senkinek, és nem azért, mert te olyan tökéletes vagy.)

2019. ápr. 21. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!