Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a külföldi csajok, akik fent vannak tinderen, de deklaráltan csak idegenvezetőt keresnek, azok mit gondolnak, ez a fiúknak miért éri meg?
"6-os, adtál egy ötletet. Azt fogom csinálni, hogy ha visszajelöl egy ilyen csaj, akkor megbeszélek vele egy találkozót valami szarabb környéken, és nem megyek el. Hátha kicsit módosul az elképzelése arról, hogy milyen kiváltságos ma egy pasinak hölgytársaságban lenni :)"
Egy ilyen eset hatására legfeljebb arról módosulna az elképzelése, hogy a magyarok mennyire korrektek és megbízhatóak. Szereznél neki egy rossz élményt a hazádról, te meg lapítanál otthon sunyi módon a saját frusztrációd miatt úgy, hogy olyanon próbálod leverni a feldolgozatlan sérelmeidet, aki nem ártott neked, és aki megbízott benned, számított a segítségedre, amiben kölcsönösen megállapodtatok.
Adom a #12.
Szánalmas a magyar mentalitás.
"És ez nekem miért jó? "
És neki abban mi a jó, hogy egy frusztrált magyar köcsög megdugja?
Hát ez szánalmas, de komolyan. Nem mintha ínyemre lenne a sértegetés, de ōszintén.
Van akinek nagyon is megéri és benne van. Ha neked nem éri meg, akkor nem mész bele, ilyen egyszerū! Netán valaki kényszerít?????? Vagy hol fáj neked az, hogy van szívesen benne van, hol érint téged ez az egész? Ki mondta, hogy Te megtisztelve kell érezd magad és bevállalj ilyesmit? Nem érzed cikinek, hogy egy semmis mūproblémán pörögsz?
Te amúgyis talán valami elfoglalt betáblázott ember vagy, akinek nincs ideje random emberekkel találkozni. Nem mindenki ilyen. Sokan áldoznák az amúgyis tétlen napukat arra, hogy ismerkedjenek érdekes új emberekkel (amúgy sincs kizárva, hogy csak ismerkedésrōl lehet szó), ha amúgy sincs semmi dolguk és erre vesztegetik az idejüket, azzal nem veszítettel ezzel, sōt nyernek is vele valamit, ahogy az elōttem lévōk leírták.
Én butaságnak tartom amúgyis azt, amikor valaki elvárásokkal ismerkedik, mintha egy teljesen idegen emberrōl elsō beszélgetés után meg kellene elōre jósolni, hogy lesz-e valami, akinek pici tapasztalata is van, az tudja hogy ezt nem ennyire könnyū megjósolni. Mintha a turista lánytól is elvárnád, hogy elōre megjósolja, hogy lehet valami random emberekkel, akikkel találkozik, vagy netán prostiként felkéne ajánlják magukat az idegenvezetésért?
"Valahogy mindig kiderül az ilyen "rendes" fiúkról, hogy jó okkal nem találnak barátnőd...:/"
Valóban, jó oka van: az, hogy éveken keresztül őszintén udvariasak és figyelmesek, a lelküket kiteszik a lányoknak, azok pedig változatos módokon alázzák meg és nevetik ki és küldik el őket. Ez a receptje a frusztrált pasik létrejöttének. Tudod, babakoromban én is imádnivaló voltam. Gyerekkoromban én is életrevaló voltam. Kiskamaszkoromban én is tele voltam reménnyel. Aztán szépen megtanultam, hogy a társadalom szarral etetett végig, és a nők felszínesek és képmutatók, és mindegy nekik, hogy emberileg mekkora s**gfej valaki, csak legyen elég életrevaló és domináns. Érzékeny embereknek nincs helye ebben a játékban. Hát, ezt a sok jót, amit tőlük kaptam, szeretném visszatörleszteni a magam kicsinyes módján a nők felé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!