Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukaként semmi esély nincs normális kapcsolatra?
Nyílván nem görcsösen kapaszkodok, nem apa pótlékot vagy bármi mást keresek csak jó lenne éjszakánként végre nem egyedül álomra hajtani a fejem. Több, mint egy éve vagyunk külön a gyermekem apjával ( oka megcsalás .. az ő részéről). Végre azt érzem jól érzem magam és képes lennék nyitni , de a történet vége mindig sértődés, mert más a prioritási sorrend. Na hozzá tenném nem sok randim volt ez a 3. Mióta magam vagyok ( és tart egy hónapja az ismerkedés), de itt is megy a problémázás ha át vagy másképp kell szervezni a dolgokat. Megértem
Én a másik oldalt is, pláne ha gyermektelen de na..
Önálló vagyok, dolgozom , lehet néha túlságosan határozott de na.
Bocsi ha hosszú lett…
32/ nő
Kinek mi a normális vagy jó.
Még egy gyerektelen nőtől is azt várja a legtöbb férfi, hogy neki is az anyja legyen, értsd főzz neki, takaríts helyette, "otthon melege", tiéd minden "női dolog", ún. láthatatlan munka. Egy gyerekestől szerintem hatványozottabban. De vannak nők, akiknek ez nem is gond.
Hogy normális ÉS vonzó is legyen a férfi, az szintén lottó 5-ös kategória még gyerek nélkül is.
Az egyedülálló apákkal is amúgy óvatosan... Teljesen másak, mint az egyedülálló anyák. Nem mind, de a legtöbb olyan okból az, hogy nem akarod azt te sem tolerálni, lásd pl. a megcsaló exedet vagy a sok házimunkából és gyerekezésből részét kivenni nem hajlandó herét stb.
Volt már ilyen kapcsolatom.
Önmagában a tény, hogy gyermeked van, egyáltalán nem döntő jelentőségű. Lehet, hogy én vagyok naiv, de nálam nem jelent hátrányt az anyaság. Tudom, és egyetértek, hogy a gyerek a legfontosabb, akárkitől is van. Ahol tudom, mindkettejüket próbálom segíteni. Nem csak akkor rajzoltam, labdáztam stb. a gyerekével, ha anya fáradt volt, hanem bármikor, amikor a gyereke ezt szerette volna. De az sem jelentett problémát, ha úgy kellett valami munkát elvégezni (mosogatástól a kerti munkáig, vagy bármi mást), hogy az anyának és a gyerekének közben más, közös programja volt.
Az a lényeg, hogy ha jönnek a napi várható és váratlan feladatok, akkor együtt tudjuk kezelni azokat, hogy utána mindenkinek jó legyen. Szerintem valahol erről is szól, hogy ha én szeretek egy anyát. Mert akkor a gyerekét is szeretem. Cserébe két helyről is kapok szeretetet.
Persze más a helyzet, ha a gyerek el van kapatva, agresszív, ellenem fordul és anyuka nem tesz semmit, netán betoppan az idegbeteg apuka, vagy bármi hasonló, és változásnak még csak a jele sem látszik.
Nyilvan van ra esely, ha nem lenne akkor nem leteznenek feltestverek.
De amugy miert nem bekulsz ki a gyerek apjaval? Minden ferfi felremegy, kar altatni magunkat, es a gyerek gondolom hozza ragaszkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!