Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső honlapokon tényleg lehet ismerkedni ?
#11 Csak nyilván ti jól néztek ki ÉS fotogének is vagytok.
Kérdező, ha rád a fentiek közül akár csak az egyik nem igaz, felejtsd is el. Nő vagyok, rám sem, úgyhogy én online labdába sem tudtam rúgni. Élőben meg már nem szokásuk a férfiaknak kb. senkihez sem odamenni, kezdeményezni, úgyhogy én baszhatom ezt az egész pártalálósdit. Te viszont ha tudsz elég bátor lenni ehhez, nem rettegni, hogy jajajaj, nehogy #metoo legyen belőle, és persze nem csak a 10/10-es bombázók kapcsán vagy hajlandó rászánni magad erre, akkor jók az esélyeid.
Aham,köszi,akkor pc-hiába próbálkoztam :). De megvan,mondjuk a fotóknál elakadtam. Nincs a telómon egy se magamról.
#14 A normális pasik /mint én is/ azért nem mennek már oda nőhöz,mert kiröhögik,megalázzák,és egyből elutasítják őket, pedig a pasi csak annyit mondott,hogy szia.Tapasztalat.Tizenévvel ezelőtt bárpultál odaálltam egy nő mellé,mert csak ott volt hely,összenéztünk,én illedelmesen köszöntem ahogy illik,erre a csaj kifakadt,hogy elege van abból,hogy mindenki megakarja dugni stbstb...Én meg közöltem vele,hogy akar téged megdugni a hóhér és otthagytam. Történet folytatódhat,ha érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!