Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen párt akarnál magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen párt akarnál magad mellé a kettő közül?

Figyelt kérdés
Olyat, aki szinte tökéletes külsejű, ő is vonzódik hozzád, te is hozzá viszont mindig bizonyítanod kéne, hogy elég jó vagy hozzá, mert külsőleg rendkívül vonzó, vagy pedig olyat, aki bár nagyon vonzó külsőleg, de egyáltalán nem tökéletes, vannak hibái (ahogyan neked is), de mellette önmagad lehetsz, nem kell rejtegetned a hibáidat mellette, nem kell folyton stresszelned, hogy vajon elég jó vagy-e neki és elhagy-e más miatt?
szept. 8. 17:33
A kérdező szavazást indított:
első
második
28 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Férfiaknak mindenképp az elsőt ajánlom, el is mondom miért.

Mert csak az ideáljuk mellett tudnak boldogok lenni.Nekik az kell, hogy a lehető legjobb legyen mellettük, és azért gürizhessenek, teperhessenek.Másképp soha nem is fogják becsülni.A 2. verziót az 1.-vel csalják, elhagyják érte.

Nőknek inkább a 2. a jobb választás.Tulajdonképp pont azért, amit fentebb leírtam.A férfiaknak sokkal fontosabb a külső.

szept. 8. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan azt, aki szinten tokeletlen es nem kell bizonygatnom neki semmit es el tudjuk fogadni egymast.
szept. 8. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Mondhatnak a férfiak bármit, de az 1. válaszoló tökéletesen írja.

Én pontosan azt látom, hogy azok a kapcsolatok tartósak hosszasan, ahol a pasik egy egészen kicsit azért stresszelnek azon, hogy túl jó a nő, és más pasiknak is kell. Nők viszont beleszeretnek abba aki épp emiatt sokat teker utánuk.

szept. 8. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

Az első rendes dugás után az 1. Át szokott változni a 2.á ahogy én tapasztalom.

Pszichológiai szakszóval, megfordul a keret. És a nő kezd el teperni.

Legalábbis ez a végső cél, ez az ideális felállás.

Ha meg ez nem jön össze csak magadra haragudhatsz, nem pedig a nőre.

szept. 8. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem, ez egyáltalán nem ideális felállás.Az 1. típus sosem fog amúgy sem teperni senki után, mert jön a helyedre majd 10 másik, aki megbecsüli.Pont erről van szó.
szept. 8. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak hibái. Számomra legyen vonzó külsőleg-belsőleg, szeressen, passzoljunk.

Alap, hogy önmagam lehessek, de fejlődhessek is, változhassak szabadon!

szept. 8. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyat, aki engem akar. Lehet tökéletes és jobb kategória is nálam, én nem fogok teperni és másnak mutatni magam.
szept. 8. 18:24
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
#3 jó lenne ha névtelenül nem állítanál be hazugnak engem. Köszönöm.
szept. 8. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Férfi vagyok, nekem az 1-es kéne.
szept. 8. 19:03
 10/12 Senior Séf ***** válasza:
72%
Okos férfi nem a legszebb nőt választja, hanem aki a legszebbé teszi az életét.
szept. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!