Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen párt akarnál magad mellé a kettő közül?
Férfiaknak mindenképp az elsőt ajánlom, el is mondom miért.
Mert csak az ideáljuk mellett tudnak boldogok lenni.Nekik az kell, hogy a lehető legjobb legyen mellettük, és azért gürizhessenek, teperhessenek.Másképp soha nem is fogják becsülni.A 2. verziót az 1.-vel csalják, elhagyják érte.
Nőknek inkább a 2. a jobb választás.Tulajdonképp pont azért, amit fentebb leírtam.A férfiaknak sokkal fontosabb a külső.
Mondhatnak a férfiak bármit, de az 1. válaszoló tökéletesen írja.
Én pontosan azt látom, hogy azok a kapcsolatok tartósak hosszasan, ahol a pasik egy egészen kicsit azért stresszelnek azon, hogy túl jó a nő, és más pasiknak is kell. Nők viszont beleszeretnek abba aki épp emiatt sokat teker utánuk.
Az első rendes dugás után az 1. Át szokott változni a 2.á ahogy én tapasztalom.
Pszichológiai szakszóval, megfordul a keret. És a nő kezd el teperni.
Legalábbis ez a végső cél, ez az ideális felállás.
Ha meg ez nem jön össze csak magadra haragudhatsz, nem pedig a nőre.
Mindenkinek vannak hibái. Számomra legyen vonzó külsőleg-belsőleg, szeressen, passzoljunk.
Alap, hogy önmagam lehessek, de fejlődhessek is, változhassak szabadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!