Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti szűz nők! Mennyi idősek vagytok és hogy-hogy még nem találtatok párt, de még csak kalandotok sem volt, amikor olyan világban élünk, hogy rengeteg netes ismerkedős applikáció van és rengeteg férfi akar ott ismerkedni a nőkkel?
Milyen irreális elképzelésekkel gondolsz?
1-2 társkeresőn én is fent vagyok és soha nem azzal a céllal írtam nőknek, mert csak a szex érdekelne.
Aki 25 éves kora felett még szűz, ahogy én is, annak általában van valami oka, ami miatt sokkal nehezebben megy neki az ismerkedés mint másoknak. Nálam ilyen az önbizalomhiány, zárkózottabb személyiség, és még egyéb befolyásoló tényezők.
Hiába van ilyen sok lehetőség az ismerkedésre, ha teljesen eltérő a személyisége, a gondolkodásmódja valakinek az enyémtől, nincsenek meg benne olyan számomra fontos tulajdonságok mint az empátia, beleérző képesség, nem tud reflektálni arra amit elmondok, sokszor már az alapvető helyesírással is problémák vannak. Igazán nem vágynék sokra, csak egy jószívű férfira, de úgy tűnik egy ilyen kapcsolatot a legnehezebb találni az online térben, hiába a sok applikáció.
Másrészt én sokkal lassabban haladnék az ismerkedésben mint az ilyen appokon általában várják és én ezt a tempót nem érzem komfortosnak, nem tudok ezzel azonosulni, kívülállónak érzem magam ezeken a helyeken.
Kalandokra nem vágyom, nem ezt keresem. Azt viszont el tudnám képzelni hogy valakivel együtt legyek akivel amúgy jól megértenénk egymást és nehezen megy neki is az ismerkedés, de valami oknál fogva nem alakulna párkapcsolattá, de annyira bíznánk egymásban hogy intimitás is legyen köztünk. Ennek viszont a valószínűsége még kisebb.
Nekem a személyiség nagyon fontos, nem tudok ebből lejjebb adni, ha valakivel nem érzem hogy megértjük egymást, akkor nincs miről beszélni. Csak azért nem szeretnék kapcsolatot hogy legyen, bármennyire is vágyom rá.
A másik oka ennek talán az hogy azok a férfiak akik szintén hasonló nehézségekkel küzdenek a társkeresésben és személyiségben is összeillenénk lehet hogy nincsenek is fent ezeken az appokon.
Egyre inkább úgy érzem egy kisebb csoda lenne ha megtalálnám a párom.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!