Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak párt magam mellé?
Lassan 6 éve hogy véget ért a kapcsolatom egy borzasztó rossz indulatú nővel.
Sajna 4évet voltunk együtt.
Ebből a kapcsolatból 8évvel ezelőtt meg született az első gyermekem.
Sokáig nem foglalkoztam senkivel ezért nagyon barátaim sincsenek.
A lényeg hogy szeretnék újjat kezdeni.
Azt érzem szinte túlzottan magányos vagyok egyedül és szeretnék boldog lenni egy normális okos érett gondolkodású nővel aki nem csak durva "alkalmikat" akarna tőlem.
Sajna ebben a 6 évben teljesen magányosként most esik le csak, hogy szinte elfelejtettem csajozni.
Nem tudom mivel kellene nyitnom egy nőnél.
De egy vad idegenhez sem szeretnék csak úgy oda menni. Szóval mit lehet tenni ebben az esetben ?
Sajnos lassan megszámolhatatlan alkalomal adtam esélyt az ex páromnak az újrakezdéshez.
Rengetegszer próbáltam megváltoztatni őt de egyszer sem jött össze! Alkalmikba is bele mentem vele csak hogy hátha ... de butaság volt.
Ő sajna ilyennek született vagy csak nem én vagyok az igazi számára.
A lényeg az hogy a mai napig szerelmes vagyok de ő már esélyt se ad és érezni látni rajta, hogy mindennek vége.
Ezt szeretném magam mögött hagyni ezért szeretnék egy normális kapcsolatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!