Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak így párt?
Van ilyen.
Ettől nincs veled semmi baj, csak nincs kisugárzásod ami miatt vonzó lehetnél.
Van egy hasonló ismerősöm, hasonló gondokkal.
Jó fej, normális, igényes, illemtudó, sorolhatnám még, de sosincs senkije mégsem. Látom, hogy a csajok nem látnak benne semmit.
Sajnálom szegényt, mert nagyon szeretethiányos amúgy.
Megtévesztőek azért ezek a szeretethiányos legénykék is.
Valahogy a nagy szeretethiány közepette mindig elhajtják az aktuális barátnőjüket, mert nem győznek sasokat reptetni a facebbooldalaikon, hogy végre leessen mindenkinek, hogy ők valójában szabadságra vágynak:D
Szóval azért zsiványok, maradjunk annyiban:)
1#. Én is az vagyok eléggé. És az bánt a legjobban hogy semmit sem tudok ellene tenni. Hiába vagyok én is igényes ruhákban hiába fújom magam Hugo boss parfümmel hiába viselkedek normálisan és nem bántok senkit akkor is rosszabb vagyok a szemükben mint egy gyilkos....
2#. Igen ismerős. Nekem az appokon sem sikerült soha. Az még mélyebbre nyomott engem is. A nemlétező önbecsülésem még tovább pusztította. El sem tudom mondani mennyire fájdalmas érzés ez. Itt vagyok egy csomó meg nem élt vággyal. Nem tudom megélni a férfiasságom.... Nem tudom magam férfinek érezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!