Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak ilyen párt?
Szóval eléggé szeretethiányos és introvertált fiú vagyok.
Viszont imádok törődni másokkal.
Hiányoznak az ölelések és a szép szavak :(
21/f
Vannak barátaid? Ha nincsenek szerezz magadnak, vidd el egy komoly barátságig, és kérj tőlük ölelést meg hasonlót.
Egyszerűbb, könnyebb mint párkapcsolatot találni, viszont amint ezt eléred, utána nem lesz probléma a csajhiány! Nekem is nemrég ajánlotta ezt valaki itt GYKán, és egészen bevált!
Azóta a kisugárzásomon is más. Pozitív lett és a régi, gamma sugárzással megegyező depressziós kisugárzásom eltűnt.
#1-nek igaza van én is mély öleléseket adtam a barátomnak és néha érzékibe is átváltott, de mindketten nagyon élveztük. Egy idő után már ruha nélkül csináltuk aztán gyorsan egybe is keltünk, a mai napig egy párt alkotunk!
24 F
#2es ez egy szép történet! Gratulálok hozzá!
Amúgy nem feltétlenül kell úgy érteni, hogy akit megölelsz az feltétlenül a párod lesz (csak hogy ne emiatt keress valakit)
Az ölelés egyfajta hormont szabadít fel, amire szüksége van a szervezetnek. De ezt nem feltétlenül csak a párodtól kaphatod meg. Szóval tényleg barátokat keress, aztán ha az egyik komolyra fordul, akkor Jackpot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!