Hogyan találjak párt magam mellé ? Többi lent.
Tisztában vagyok vele hogy senki nem egy tárgy! Nem lehet a másik embert magamhoz láncolni!!!
Viszont nem volt még barátnőm és az érdekelne fiatal emberként hogyan lehet csajozni ?(20éves vagyok) Hogyan lehet bevágodni és elérni hogy a másik ember felfigyeljen rám ??
Például vagyünk példának hogy online irásban csajoznék . Hogyan kezdjem a beszéltést ? Miről és mivel folytathatom hogy ne lrgyek unalmas ???
Sajnos nincs tpasztalatom és nagyon jól jönne egy kis tanács ez ügyben.
Online sehogy
Eloben ismerkedj online ismerkedes nagy szar
20 évesen már alsó hangon is 10 év csajozáai tapasztalatodnak kellene lennie! Több év mire összejön az első csók 12-13 évesen! Onnan meg csak tartani kell a tempót.
Online? Minek csajozol ha élőben is csak egy NAGY NULLA vagy?! Az ilyen sügérek veszik el a csajok életkedvét is a pasizástól....
Kedves 3as !
Ezzel bizony hihetetlenül megnövelted az önbizalmam :)
És ez a tanácsod épp segitett nekem mindemben amit tudni akkartam! Hmmm
... :)
2es kommentelő
Igen erre rá jöttem sajnos. Viszont élőben sincs tapasztalatom hogyan kell oda menni ? Hogyan keltsem fell az érdeklődését? Mit mondhatnák főleg személyesen egy vad idegen lánynak. Érted ? Ez alapján kérnék tanácsot olyan fiú/férfitől akivel egy kórú volnék és jóval jártasabb a témában mint én magam. :/
Az online élet ugyanúgy az élet része, mint az online-on kívül, szóval hülyeség a kettőt szembeállítani egymással.
A beszélgetést sem online, sem élőben nem úgy kell elképzelni, hogy előadást tartasz valamilyen témáról, amiből leőre jól felkészülsz. A bezsélgetés abból áll, hogy érdeklődsz a másik ember iránt, figyelsz arra, amit mond, és erre reagálsz, és elmondod a saját gondolataidat, tapasztalataidat.
Élőben meg úgy "mész oda", hogy előbb nem verbálisan teremtesz kapcsolatot, pl. ránézel, mosolyogsz, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!