Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak párt?
Tinder simán menni fog.
De akár rá is mozdulhatsz csajokra offline is, minden adottságod megvan. Buliba se kell járni.
Az exemet egy hozzád hasonló csávó nyúlta le de az még egy nyüzüge is volt te teljesen ok vagy.
Én mikor még nem voltam elhízva mint egy disznó a buszon tapadtak a csajok, 5 évvel ezelőtt. Szemezz velük, ha el kapják a tekintetüket el pirulnak mosolyognak talán van esélyed. Ha meg elküld nagy kaland ne foglalkozz vele.
Az exemet a pasi például úgy szedte fel, hogy ki nézte magának és úgy szervezte az óráit az egyetemen, hogy találkozzon vele. Majd extrém kedves volt vele le szólította majd rá írt és segített neki a házikban és a ZH - k ban. 2 hónap múlva engem ki dobott és már az új pasin lovagolt.
Szóval igaz a mondás, hogy csak az a nő nem foglalat akin fekszenek!
Az adottságaiddal igazából könnyű.
Ha kell még tanács írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!