Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öregecskedő, 35 év körüli nők! A 3 közül melyik férfit választanátok férjeteknek?
Ádám - Gazdag, jól néz ki, van 2 gyereke az előző kapcsolatából
Béla - Gazdag, elég csúnyácska, gyereke nincs
Dávid - Szegény mint a templom egere, jól néz ki, gyereke nincs
2 gyerek nálam nem mentség hanem hátrány, akármilyen gazdag! Más gyereke ne szívja el előlem a levegőt, nem kértem és nincs is igényem rá.
Csakis Béla és Dávid jöhetne szóba.
A csúnyácska relatív, mindenkinek más az ízlése.
Ha Dáviddal jövök ki a legjobban akkor mi van?
Ha nem tudok kijönni valakivel, az számomra a legborzasztóbb.
Kompatibilitás a legfontosabb.
Minden más problémára ott a megoldás, ezért vagyunk együtt.
Öregedecskedő az édesanyád terdkalacsa
F@szfej.
26. Írtam már kérdést erről én is itt, miért teszik?
Hát alap hogy másokat okolnak a saját sikertelenségükért. :(
Ádám és Béla a gazdagságuk miatt kilőve. Főleg Ádámra lehet jellemző az ezzel járó életstílus, ami kösz, nem. De lehet, Béla is lenézne, amiért én nem tartok az ő szintjén, illetve megpróbálna a pénzével elérni bizonyos dolgokat, ami ismét felejtős.
Dávid, mivel jól néz ki, le sem köpne vagy ha mégis, akkor folyamatosan szarul bánna velem (min. verbális-érzelmi bántalmazás), mert egy ronda nővel ugye lehet...
Szóval kutya, macska továbbra is, mint eddig.
(33N)
Azok a férfiaknak, akiknek van eszük, nem a kor alapján szelektálnak, hanem figyelembe veszik azt is, kivel egyeznek intellektuálisan.
Tudom kérdező, hihetetlen számodra, de vannak olyan férfiak akiknek nem a női test, fiatalság lesz az érték.
Miért etetitek a trollt?
Persze egy 16 éves tininek 30 év felett már megállt az élet.
De ha szerencséje van, lesz még ő is 35 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!