Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öregecskedő, 35 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregecskedő, 35 év körüli nők! A 3 közül melyik férfit választanátok férjeteknek?

Figyelt kérdés

Ádám - Gazdag, jól néz ki, van 2 gyereke az előző kapcsolatából

Béla - Gazdag, elég csúnyácska, gyereke nincs

Dávid - Szegény mint a templom egere, jól néz ki, gyereke nincs

aug. 22. 21:02
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
70%

2 gyerek nálam nem mentség hanem hátrány, akármilyen gazdag! Más gyereke ne szívja el előlem a levegőt, nem kértem és nincs is igényem rá.

Csakis Béla és Dávid jöhetne szóba.

A csúnyácska relatív, mindenkinek más az ízlése.

Ha Dáviddal jövök ki a legjobban akkor mi van?

Ha nem tudok kijönni valakivel, az számomra a legborzasztóbb.

Kompatibilitás a legfontosabb.

Minden más problémára ott a megoldás, ezért vagyunk együtt.

aug. 23. 02:50
 32/48 anonim ***** válasza:
93%

Öregedecskedő az édesanyád terdkalacsa

F@szfej.

aug. 23. 06:47
 33/48 anonim ***** válasza:
74%

26. Írtam már kérdést erről én is itt, miért teszik?

Hát alap hogy másokat okolnak a saját sikertelenségükért. :(

aug. 23. 08:35
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Ádám és Béla a gazdagságuk miatt kilőve. Főleg Ádámra lehet jellemző az ezzel járó életstílus, ami kösz, nem. De lehet, Béla is lenézne, amiért én nem tartok az ő szintjén, illetve megpróbálna a pénzével elérni bizonyos dolgokat, ami ismét felejtős.

Dávid, mivel jól néz ki, le sem köpne vagy ha mégis, akkor folyamatosan szarul bánna velem (min. verbális-érzelmi bántalmazás), mert egy ronda nővel ugye lehet...

Szóval kutya, macska továbbra is, mint eddig.

(33N)

aug. 23. 09:10
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül a gyerekesség kizáró ok nálam. A többi meg kevés infó, rengeteg emberi tényező van, ami meghatározó, de itt nincs megemlítve.
aug. 23. 09:31
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Azok a férfiaknak, akiknek van eszük, nem a kor alapján szelektálnak, hanem figyelembe veszik azt is, kivel egyeznek intellektuálisan.

Tudom kérdező, hihetetlen számodra, de vannak olyan férfiak akiknek nem a női test, fiatalság lesz az érték.

aug. 23. 09:33
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, mit takar a szegény... csöves? munkanélküli anyut pumpoló? vagy minimálbéres, aki saját magát el tudja tartani?
aug. 23. 11:29
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 35 éves "öregecskedőként" sikerült összeszednem egy 37 éves, rendezett életkörülmények között élő, nekem tetsző gyerektelent :).
aug. 23. 11:30
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy 42 éves vénasszony, akinek egy 9 évvel fiatalabb pasija van és egy 2 éves közös gyerek. :) A kérdésből látszik, hogy a kérdező az insta pöcsén nevelkedett, max 25 éves hülye gyerek. A kérdésben benne hogy mi érdekli, pénz, meg hogy jól nézzen ki, de el kell keserítselek öcskös, az öreg nőknek nem kell olyan akinek már van gyereke az előző kapcsolatból, mert alapból kuka lehetsz emberileg, így az se érdekes, hogy mennyi pénzed van. Nosza rajta és a saját hulladék korosztályoddal foglalkozz - az aranyásókkal. :)
aug. 23. 12:44
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Miért etetitek a trollt?

Persze egy 16 éves tininek 30 év felett már megállt az élet.

De ha szerencséje van, lesz még ő is 35 éves.

aug. 23. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!