Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok? Lászlót vagy Pétert?
Figyelt kérdés
Nagyon sok nő odavan a mackós férfiakért:
László mackós:
Péter nem mackós:
aug. 11. 10:23
A kérdező szavazást indított:
László
Péter
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem a nok tobbsegenek tovabbra sem a mackos alkat jon be.
3/8 anonim válasza:
Nekem a Lászlónál sokkal kövérebb férfiak is tetszenek, ha szimpatikus az arcuk is. László testalkatával nem lenne gond, viszont az arca nem szimpi. Péter viszont nekem már túl vékony kategória. Voltam együtt szexelni már 160 kilós férfivel is.
4/8 anonim válasza:
"Nagyon sok nő odavan a mackós férfiakért:"
Ezt le tudtad írni nevetés nélkül?
A nők 95% a már az olyan férfihoz se vonzódik aki 70 kg helyett mondjuk 80. Azaz igazából nem dagadék csak nem gyerek fiú testalkat.
5/8 anonim válasza:
Mindenképp Péter.
Nekem az igazi az lenne, ha nála is valamivel vékonyabb és magasabb lenne.
Nem, nem vagyok alacsony "tehén", az állítólagos női átlagmagasság fölött vagyok pár centivel és vékony. Szóval nem kell belém állni, hogy "mire fel?!😡"... Számomra tökéletesen megfelel, ha a férfinak is csak veleszületett adottság az egész, 0 munkával, ahogy nekem.
6/8 anonim válasza:
4es ez főleg a te látens meleg fantáziád nem a nőké
7/8 anonim válasza:
László testalkatával nem lenne problémám, de arcra baromira taszító.
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok oda a mackós férfiakért, de nem kizáró ok. Ha László szimpibb mint Péter akkor Lászlót. De csak külső alapján Pétert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!