Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A rocker férfiak mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker férfiak mi alapján választanak társat?

Figyelt kérdés
Szóval én és a lányom csak kizárólag rock zenét hallgatunk és szinte egész nap. Az öltözködésünk a nőies rocker stílus.Mindketten már egy jó ideje szinglik vagyunk. Csinosak és abszolút jó nőnek tartanak minket. Kicsit félénkek de barátságosak vagyunk. Viszont a párkeresésünk katasztrófa. Mi mindenkép szintén rocker pasival jönnénk össze de nekik egyszerűen nem jövünk be! Hülyén hangzik de a legtöbbször roma, mulatós zene kedvelőnek jövünk be. Ezért nincs senkink se. Megfigyeltük hogy rocker pasiknak inkább a fiúsabb kinézetű és öltözködésű nők jönnek be és molett és szemüveges. Mi nem ezek vagyunk. Csinos nőiesen öltözködünk a stíluson belül. És nem vagyunk molettek se szemüvegesek. Így örökre szinglik leszünk…a rocker életformát csak rocker bírja elviselni nem fogunk más emberrel összejönni. Ez egy életforma. Koncertek, sör, zene egésznap, gitározás ,fejrázás stb. Ezt egy más stílusú ember nem bírja. Ezenkívül persze vannak hobbik, szeretünk főzni és jó fejek is vagyunk sőt rendkívül hűséges típusúak. Pl én is évek óta egyedül vagyok férfi nem ért hozzám, majd ha megtalálom az igazit de szerintem nem fog ez menni. Nem tudom mit csináljunk. Tényleg rengeteg rockert ismerünk és senkinek sem jövünk be!!! Hogy lehet ez mit csináljunk?

aug. 20. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Kamu 😀
aug. 20. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi hülyeséget tuti, hogy nem egy felnőtt hord össze…
aug. 20. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, rockerként csak molett szemüveges nők jönnek be aki szőrös mint egy gorilla meg úgy is viselkedik mint egy gorilla. Csinos nőiesen viselkedő csajok akik gitároznak fejráznak egész nap ( 😂) szóba se jöhetnek.

Mekkora hülyeség ez 😂

aug. 20. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos régóta megfigyeltem ezt és akár képeket is tudnék küldeni ezekről a nőkről!
aug. 20. 12:15
 5/8 anonim válasza:
53%
az alapján mennyire tud szopni
aug. 20. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi provokatív című rovatunkat olvashatták.
aug. 20. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Meglehet, hogy egy provokatív kérdéssel állunk szemben, de én se jövök be (sajnos) a rocker férfiaknak, pedig én ezt a stílust képviselem.

A molett, szemüveges rész egy baromság!!!!!

aug. 20. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokuknak nincs önbizalma kezdeményezni jó nőknél.. rockfesztiválokon kéne próbálkoznotok.
aug. 20. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!