Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Öregecskedő, 35 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregecskedő, 35 év körüli nők! A 3 közül melyik férfit választanátok férjeteknek?

Figyelt kérdés

Ádám - Gazdag, jól néz ki, van 2 gyereke az előző kapcsolatából

Béla - Gazdag, elég csúnyácska, gyereke nincs

Dávid - Szegény mint a templom egere, jól néz ki, gyereke nincs

aug. 22. 21:02
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
92%
Öregecskedő Ince kérdés
aug. 22. 22:34
 22/48 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjuk már hogy a 35 öregecskedő xd
aug. 22. 22:40
 23/48 anonim ***** válasza:
95%

Sziasztok!

Én 33 éves öreg vénlány vagyok egy gyerekkel.

Így közel a nyugdíjhoz, azért sikerült “összeszednem” egy 32 éves helyes, gyermektelen, értelmiségi,jo egzisztenciaju srácot, aki még szeretne közös babát is.

aug. 22. 22:43
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 31 évesen pár hónapja elkérték a személyim a dohanyboltban

Vajon 4 év múlva már szottyos vén múmiaként már csak egy hajléktalan fog majd rám fanyalodni incelland-en?

aug. 22. 22:54
 25/48 anonim ***** válasza:
93%
Engem max. 25-nek szoktak tippelni, így 37 éves "nyuggerként". 😂
aug. 22. 23:04
 26/48 anonim ***** válasza:
96%

De amúgy ez annyira jellemző. A sikertelen férfiak úgy tudják ócsárolni a nőket. Miért érzik magukat ettől jobban?

Legbelül úgyis tudják, hogy ők nem kellenének az “öreg” 35 éves nőknek.

Annyira elegen van màr a rosszindulatú, irigy, féltékeny bunkó tahókból.

Nekem sem könnyű az életem, rengeteget dolgozom,tanulok…kaptam már visszautasítást is..

mégis kedves vagyok az emberekkel, nem akarom őket megbántani, főleg nem szándékosan,hogy rosszul érezzék magukat.

Bocsi,hogy így kijött belőlem.

De nagyon durva már,hogy hova torzul a társadalom :(

aug. 22. 23:27
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Öregecskedő 😅😅😅 a kérdező egy 20 éves pattanásos incel, aki nőt, bármilyen korosztályból csak képen és videón látott.
aug. 22. 23:38
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek, amióta Gyurcsány félrebeszélt és így megalkotta ezt az öregecskedő szót, azóta beépült a magyar nyelvbe? A csecsőterép is bevett szó már?
aug. 22. 23:39
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell se apuci, se ronda, se szegény, szóval egyik sem kell.

Csak én nem sírok, ha egyedül kell lennem, mint te.

aug. 23. 00:08
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

33 vagyok, nekem Dávidom van - nincs gyerekem, gyerekes semmiképpen nem kéne hosszútávra, max. kalandnak (ha szingli lennék). Pénz jó, ha van, de ha mellette valaki nagyon csúnya, azzal nem vagyok képes lefeküdni és akkor lőttek az egésznek.

Viszont ha helyes, szép nagy farokkal és jó az ágyban, lehet szegény. Én ugyanis vénségemre megteremtettem magamnak a stabil egzisztenciát végre.

aug. 23. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!