Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az olyan lányoknak van párja, akik tökéletesen szőrtelenek és tökéletes a bőrük?
Oh, ismerős probléma....
Fehér bőrű vagyok, sötét hajjal. A combomon pl. hosszú, fekete, göndörödő szőrök szoktak nőni. Gyantázom, de kb. tornamutatvány hátul elérni. Így is tuti marad ott valamennyi. Amit lehet még gyantázás után csipesszel próbálok kihuzogatni. De hacsak nem megyek strandra, ahol kint vannak ezek a részek, akkor megcsinálom, különben nem vesződöm annyit vele.
Alkarom is kicsit szőrös. Nem fogom leborotválni, mert a borosta rosszabb.
Van párom, őt ez nem zavarja.
Én szerencsére nem szőrösödöm nagyon, de most is borostás a lábam. Nem értem ezt az epilálósdit, nekem ott kb kétnaponta kellene leszednem, mert már másnap érzem, hogy szúr. Nem tudom mások hogy csinálják.
A férjemet marhára nem zavarja. Az sem zavarná, ha az intim területen nem borotválnám, de azt amúgy is megcsinálnám magam miatt is.
Ezt általában mi aggódjuk túl, a férfiaknak fel sem tűnik.
Pont tegnap mutattam a férjemnek, hogy nézze meg milyen narancsbőr lett a s.ggemen. Ő meg közölte, hogy hülye vagyok, nincs ott semmi és jó a fenekem még mindig. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!