Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen, hogy az m1 chart valahogy tökéletesen leírja a csajozás nehézségét a különböző időkben?
Erre gondolok. Még az is látszik rajta, amikor a 90es évek második felében könnyebb lett az elektronikus zenét játszó club -ok és az első társkereső oldalak elterjedése miatt.
Az is látszik, ahogy a 10es évektől (facebook, instagram, Tinder) gyorsabb ütemben emelkedik a nehézség.
Szerintem mondjuk a Chad -19 -nak mondjuk méretben nem volt ekkora hatása a párkapcsolati piacra, viszont volt egy ugrásszerű növekedés kezdetben ugye a rettegő nők, később a netes hipergámia miatt.
Oltogatást meg problématagadást nem kérek, csak érdekességként írtam, hogy a csajozási nehézségi szint görbéje együtt mozog a forgalomban lévő dolláréval...ugye reméljük nem sokáig.
Az összes forgalomban lévő dollár. Ha le kéne rajzolnom egy grafikont, ami a csajozás nehézségét mutatja átlagos normie férfinak, kb ugyanazt a görbét kapnám.
Nyilván ettől még a sub5 -ok és a Chadek élményei mások lehetnek. 9/10 -es modell férfiként például ma könnyebb, mint bármikor korábban, hiszen ki se kell menni az utcára, a nő 3 mondat után házhoz jön szexelni. A Sub5 -kat meg nem érintette a 90es évek második felében bekövetkezett éjszakai élet forradalom.
#2 előbb innám ki az állatkertben a láma köpőcsészéjét, minthogy utánanézzek annak hogy mi az az incelmatics (csak hogy érzékeltessem az érdeklődésem a problémád iránt
... 😀)
Figyi itt is egy grafika kb. hasonlóan nagy erőt fektettem bele: [link]
Minek ez a sok bohóckodás? Nem tudom eldönteni, hogy akik ezeket alkotják, azok vagy nem tanultak meg normálisan önkielégíteni, vagy barlangban élnek és nem hallottak még a prostikról (természetesen nem az utcai, gusztustalan verzióról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!