Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az olyan lányoknak van párja, akik tökéletesen szőrtelenek és tökéletes a bőrük?
Igen!
Ne felejts el szólni a pasimnak, hogy borostás a lábam...
Ha nagyon szőrös típus vagy,ruházz be egy Ipl-es szőrtelenítőbe.Nagyon jó.
Senki se tökéletes.Sok mindenkinek vsn párja nagyobb szépséghibával is.
#4 nem vagyok annyira, vagy hát nem tudom felmérni másokhoz képest:( vagy nem tudom, mi számít vészesnek. Hogy a hajamnál ez a "pajesz" rész, korábban nem jutott eszembe, hogy vészes lenne, de most hogy megtudtam valaki itt is szőrtelenít, kicsit elbizonytalanodtam, mennyire gáz az enyém. Anyukámmal sajnos nem olyan a viszonyom, hogy tudjak rá számítani szépségdolgokban.
És nem tudom mennyire befolyásolhatja ez az ismerkedést:(
Azért kicsit megnyugtattatok, köszi!
Világos, kb átlátszó bőröm van (mármint nagyon erősen látszanak a kék erek alatta, mondták is többször a terhességeim alatt, hogy esetemben nem gond vénát találni a vérvételhez :D ), és baromi sötét, vastag szálú szőröm. Ha borotválkozok, akkor kb van egy jó 4-5 órám, utána már elkezdenek látszódni a kis fekete pöttyök, még ha érzésre, tapintásra full selymes is, de hát ugye a szőr folyamatosan nő, és a fehér bőrön a fekete szőrszálak elég hamar feltűnnek. Dús az ágyéktályi szőrzetem, dús a hónaljam, hosszú a lábszőröm, a szemöldököm egy darab lenne, ha nem szedném normálisan, néha még a mellbimbóm körül is vannak szőrök, a köldököm alatt is gyantáznom kell, mert amúgy elég gáz és látványos. De a gyanta is olyan, hogy csak egyszer működik egy bizonyos intervallumon belül, mert elsőre még szép, selymes és jó lesz az eredmény, de utána már benő, begyullad, kipattog, ugyanez az epillátorral vagy a wax-szal. Borotvával meg ugye a fent említett hatás.
Nyilván karbantartom meg ápolgatom, de azért tökéletes nem, vagy csak nagyonnagyon ritkán szoktam lenni.
Kb 17 éves korom óta nem voltam szingli, csak amikor én szerettem volna, és márpedig akkor is bőven voltam borostás, kipattogott-begyulladt bőrű, nem tudtam még úgy kezelni magam meg amúgy is hormonok, szóval még rosszabb is volt sokszor a helyzet, mint most. Nem tökéletes a bőröm, nem vagyok mindig selymes-sima, de még így sem lenne okom a panaszra, pedig már 31 vagyok.
Szóval, TL;DR: nem befolyásolja. Vagy hát, aki emiatt nem akar veled ismerkedni, annak amúgy is műanyag baba való.
Nemtom, én télen kb hetente egyszer borotválkozok lábon, intim területen amikor épp olyan kedvem van, csak a hónaljamat szoktam minden nap mert az zavar. Télen sem szokott elhagyni a párom.
Szerintem valamennyire karbantartani ezeket a dolgokat nem árt, és tőle is “elvárom”, hogy ne legyen mindenhol mindig csupa szőr, de senki nem fog pár napos borosták miatt hisztizni, vagy legalábbis a normális emberek nem.
Én magam miatt szedem le mindig.
Ha a páromon múlna, lehetne őserdő is odalent, őt nem érdekli.
Van, hogy mondom neki, hogy már olyan vagyok, mint Csubakka, ő meg azt sem tudja, miről beszélek. Sokszor kritikusabbak vagyunk saját magunkkal, mint kéne.
uh én is ezen agyalok egész nap
nem győzöm már naponta epilálni magam, és még az sem elég, minimum egy órát csipesszel is bajlódom.. rémálom na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!