Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen az a jelenség hogy vannak olyan férfiak, akik hihetetlen jófejek, átlagos külsejük van nagyon intelligensek ès figyelmesek, jó humoruk van, tehát szinte tökéletesek viszont mégsem kellenek a nőknek mert nincs férfias kisugárzásuk?
Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 12:09
2/6 anonim válasza:
Több ilyen férfit is ismerek, kollégák között is van ilyen és majdnem mindegyikük házas vagy komoly kapcsolata van. Szerintem a férjem is ebbe a kategóriába sorolható. Szóval szerintem kelendőek, csak meg kell találni a megfelelő nőt, aki ezeket tudja értékelni.
3/6 anonim válasza:
Semennyire.
Aki ezt gondolja magáról, annak nincs elég jó önismerete.
4/6 anonim válasza:
Mert aki ilyen az általában HOMOKOS. Nincs szüksége férfiasnak lenni.
5/6 anonim válasza:
Férfias kisugárzás többnyire pont ezekből jön, hogy nem egy szorongó nyomi az illető, hanem önmagát adja és az “önmaga” eleve egy normális, intelligens, jó fej ember.
Lehet van ilyen, hogy ennek ellenére sincs neki, pl ha csak felvett szerep, ami érződik, csak te pont nem látod.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az átlagos külső, nem egyenlő azzal, hogy nincs férfias kisugárzása az embernek.
Ha találkoznék egy ilyen férfival, pont lesz_arnám az átlagos külsejét, mert nem ez lenne a mérvadó párkapcsolat kialakítás szempontjából.
Lehet kamunak hangzik, de az intelligencia és a humor igenis szexi.
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!