Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek egy kisebb mérettel rendelkező férfival, ha minden másban tökéletesen megfelel nektek?
A kisebb méret alatt mondjuk a 11-12 centit értem.
Sajnos (vagy nem sajnos), de ennyi jutott nekem.
Komoly frusztációt nem okoz, magamat intelligensnek és magabiztosnak tartom minden téren, de ez az apró "probléma" azért elgondolkodtatott annak ellenére is, hogy voltak már kapcsolataim - bár nem sok -, gondot pedig ezidáig nem okozott.
Viszont nem tudom, hogy ez a korábbi barátnőim tapasztalatlanságának tudható-e be vagy sem. (Tizenévesen voltak kapcsolataim, most pedig 24 vagyok, kihagyás után próbálnék újra ismerkedni)
Amit várnék a válaszadóktól:
1) Őszinteség.
2) Poénkodás, sértegetés kerülése.
Tudom, hogy nagy divat itt egymás ócsárolása, de én erre minimális szinten sem vagyok vevő.
Köszönöm!
Én igen, passzolna az én méretemhez. Nekem amúgy is a túl naggyal van gondom.
(Nem értem, miért lett a #6 lepontozva. Vannak, akinek olyanok az adottságai, hogy nem felel meg egy kisebb méret. Miért nem lehet ez elfogadni? Nem sablon szerint készültünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!