Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Összejönnétek egy kisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Összejönnétek egy kisebb mérettel rendelkező férfival, ha minden másban tökéletesen megfelel nektek?

Figyelt kérdés

A kisebb méret alatt mondjuk a 11-12 centit értem.

Sajnos (vagy nem sajnos), de ennyi jutott nekem.

Komoly frusztációt nem okoz, magamat intelligensnek és magabiztosnak tartom minden téren, de ez az apró "probléma" azért elgondolkodtatott annak ellenére is, hogy voltak már kapcsolataim - bár nem sok -, gondot pedig ezidáig nem okozott.

Viszont nem tudom, hogy ez a korábbi barátnőim tapasztalatlanságának tudható-e be vagy sem. (Tizenévesen voltak kapcsolataim, most pedig 24 vagyok, kihagyás után próbálnék újra ismerkedni)

Amit várnék a válaszadóktól:

1) Őszinteség.

2) Poénkodás, sértegetés kerülése.

Tudom, hogy nagy divat itt egymás ócsárolása, de én erre minimális szinten sem vagyok vevő.

Köszönöm!

2021. okt. 5. 20:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha szerelmes vagyok és minden más stimmel, persze. Nagyon sokféle eszköz van, amivel izgalmassá lehet tenni a szexet (-:
2021. okt. 5. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Persze, a méreted nem fog gondot okozni. Nyilván lesznek, akiknek ez kizáró ok, de ez a nők kisebb része. A legfontosabb amit leírtál, hogy nem frusztrál, maradjon is így! (45 éves vagyok)
2021. okt. 5. 20:50
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Ha valahogy máshogy sikerül orgazmust okoznod, akkor semmi baj ezzel. Ha az a hozzáállásod, hogy "neked is annyi időd volt elélvezni, mint nekem", az bajos.
2021. okt. 5. 20:53
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
A baratnomnek pont megfelelo. Neki a kicsi meretu pasik jonnek be mert rovid a huvelye
2021. okt. 5. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
igen. ha minden mas stimmel es szexualisan is kielegit igy vagy ugy.
2021. okt. 5. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos nem, a saját méreteim miatt (magas is vagyok és már szűzen sem voltam nagyon szűk, nem lenne így élvezetes sem az én, sem a másik számára sem a dolog).
2021. okt. 5. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
6-os Ennek semmi köze a magasságodhoz. A hossznak meg semmi köze az átmérőhöz, attól hogy hosszú, neked semmivel sem lesz jobb, csak a hüvely bejáratánál vannak érző receptorok, a méhszáj ütése meg kifejezetten fáj.
2021. okt. 5. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Van 10 ujja és egy szája. Ne vicceljünk már...
2021. okt. 5. 21:55
 9/12 anonim ***** válasza:
83%

Én igen, passzolna az én méretemhez. Nekem amúgy is a túl naggyal van gondom.

(Nem értem, miért lett a #6 lepontozva. Vannak, akinek olyanok az adottságai, hogy nem felel meg egy kisebb méret. Miért nem lehet ez elfogadni? Nem sablon szerint készültünk.)

2021. okt. 5. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Életem legjobb szexuális kapcsolata, hasonló mérethez kötődik. Pedig előtte kétszer ekkorával is volt kapcsolatom. Nyomába se ért. Nem ezen múlik. Egyedül a mikropénisz lenne kizáró ok.(A tiéd nem az, mielőtt kitalálnád.)
2021. okt. 5. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!