Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy olyan férfival akinek kisebb a mellbősége mint a tiétek?
Hát biztos hogy nem mellbőség által választok pasit...nem tom te hogy vagy vele, de én nem szoktam méregetni se a magamét, se a pasi jelöltjeim mellbőségét...
Kit érdekel, hogy mekkora a pasi mellbősége??
igen béna vagy.
a mellbőség alatt valszeg arra gondol,hogy az esetleges férfiún van némi felesleg, és ha van egy srácon/pasin felesleg akkor bizony a melle mérete is nagyobbodik sőt, a duci pasiknál néha nagyobb a pasi melle, mint egy esetleges 80/B-s mellű csajnak.
Így érti.
Feltételezem én.
előző vok:D
a kisebb szót nem olvastam xD
akkor már énsem értem :S
Ti milyen sötétek vagytok..
Fogj egy centit, mérd meg milyen bő a mellkasod és hidd el nagyobb szám fog kijönni mint barátnődnek. Kivétel ha egy cingár emberke vagy a nőd meg egy tejcsárda.
Ez a 2 embertípus igen szarul néz ki egymás mellett szvsz.. szóval a válaszom: Nem
18L
Sztem ez a kérdés nem a túlsúlyra vonatkozik. A mellbőség nem a mellekre, hanem a mellkasra mutat.
Ugyanis a lánynak sem a melle bő, hanem a mellkasa.
Gondolom itt a véznább srácokról lehet szó, akiknek nincs széles hátuk és mellkasuk. Talán. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!