Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi meggazdagodik és tökéletesen kigyúrja magát, akkor a nők fogják felszedni és randira hívni?
Próbáld ki.
De azért ne értetlenkedjünk már azon hogy miért kap(na) több figyelmet az, aki bizonyítottan kompetens és fizikailag vonzó.
mert egy nőnek nem? Ha nem tokeletss kulsore, csak a mgadfajta selejt jut neki
5.: Ennek a mondatnak tudod bizonyítani bármelyik részét? :D Ugyanez vonatkozik a kérdező hülyeségére is.
Egyáltalán pls milyen az a tökéletes külső? :D Kérlek részletezzétek milyen teszem azt a egy tökéletes nő.
Szia kérdező!
Én a Csillagban voltam párszor,mikor kijöttem mindig üres zsebbel kezdtem újra, mert elszedtek mindent.
Egy év,mindig volt házam, luxusautó, most is van.
Igaz most már céges ügyeim külföldi országokba szólnak.
46 vagyok, de nem szoktam teperni a nőkért a társkeresőkön.
Kirakok pár képet, látják a házat, kocsit, kirakok egy feszengős testet a beltéri medencénél, és írnak maguktól.
ugyanide...
Segítő ügyeskezű, nem kérdező,de szorgalmasan melózó embereket várok.Feladat import export feladatok bonyolítása európa szerte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!