Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi meggazdagodik és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi meggazdagodik és tökéletesen kigyúrja magát, akkor a nők fogják felszedni és randira hívni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 20:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Akk meg azért nem szólnak hozzá mert túl jó
2021. okt. 20. 20:09
 2/32 anonim ***** válasza:
88%

Próbáld ki.

De azért ne értetlenkedjünk már azon hogy miért kap(na) több figyelmet az, aki bizonyítottan kompetens és fizikailag vonzó.

2021. okt. 20. 20:11
 3/32 A kérdező kommentje:
Egy férfinak bármi áron tökéletesnek kell lennie, különben csak prostik jutnak neki...
2021. okt. 20. 20:12
 4/32 October15 ***** válasza:
84%
Vagy éppen akkor már végképp elvárják tőle, hogy akkor azért már mégiscsak merjen ő kezdeményezni. :D
2021. okt. 20. 20:13
 5/32 anonim ***** válasza:
89%

mert egy nőnek nem? Ha nem tokeletss kulsore, csak a mgadfajta selejt jut neki

2021. okt. 20. 20:14
 6/32 October15 ***** válasza:
78%
Fuh napestig tudnám sorolni az olyan pasikat akik olyan távol állnak a tökéletestől... fszt a kb elfogadhatótól is mint Makó Jeruzsálemtől és hát valahogy mégis van barátnőjük / feleségük. :D Azért a tökéletes és a totál alkalmatlan között elég széles skála van és ha nem az utóbbi véglet az illető akkor van sansza.
2021. okt. 20. 20:15
 7/32 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki.
2021. okt. 20. 20:15
 8/32 A kérdező kommentje:
Gondolom mind gazdagok és van saját lakásuk, mert azzal mindent lehet ellensúlyozni.
2021. okt. 20. 20:16
 9/32 October15 ***** válasza:
64%

5.: Ennek a mondatnak tudod bizonyítani bármelyik részét? :D Ugyanez vonatkozik a kérdező hülyeségére is.

Egyáltalán pls milyen az a tökéletes külső? :D Kérlek részletezzétek milyen teszem azt a egy tökéletes nő.

2021. okt. 20. 20:17
 10/32 anonim ***** válasza:
29%

Szia kérdező!

Én a Csillagban voltam párszor,mikor kijöttem mindig üres zsebbel kezdtem újra, mert elszedtek mindent.

Egy év,mindig volt házam, luxusautó, most is van.

Igaz most már céges ügyeim külföldi országokba szólnak.

46 vagyok, de nem szoktam teperni a nőkért a társkeresőkön.

Kirakok pár képet, látják a házat, kocsit, kirakok egy feszengős testet a beltéri medencénél, és írnak maguktól.

ugyanide...

Segítő ügyeskezű, nem kérdező,de szorgalmasan melózó embereket várok.Feladat import export feladatok bonyolítása európa szerte.

2021. okt. 20. 20:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!