Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi meggazdagodik és tökéletesen kigyúrja magát, akkor a nők fogják felszedni és randira hívni?
Ez nagy csalódás. Biztos voltam hogyha megnyitom ott lesz hogy "Pokolbeli fagyizás kérdése".
El is ment a kedvem mindentől... 😔
Milyen csajok???
Én egyedül az összeset!
9
Vékony sportos! Széparcu szép bőrü. Legyen szexualisan tapasztalt, de minimum szűz! Legyen szédületes karriere, de azért annyora ne legyen okos, hogy rá tudjon jönni, hogy a partnere mekkora ostoba! Természetesen végezze a házimunkát 100%ban, mikozben koszolgálja az urát is 0-24
Mikor jönnek már rá a férfiak, hogy mi telibe sz*rjuk, hogy ki vagytok-e gyúrva vagy sem.🤣
Az én bátyám személyi edző plusz testépítő. Az 1200+ insta követőjéből szerintem kb 80%-a férfi. 😂 Hamarabb felszedsz egy pasit mint egy nőt azzal, hogy kigyúrod magad.
Meg amúgy az arc a lényeg. Lehetsz egy agyongyúrt ogré, ha olyan arcod mint Shreknek. 😂
A pénz meg azért számít sok nőnek, mert előrelátóak és családot szeretnének alapítani idővel. És ehhez kell egy megfelelő partner, akire pénzügyileg is számíthat az ember, hogy ne kelljen összekuporgatni a gyereknek az iskolatáskára, mert a fizetés 60%-a elmegy az albérletre.
25.: Ezek nem külső tulajdonságok, + értem a trollkodást de momentán abszolúte mem jön be a leírás. XD
Vékony: in a way... annyira azért ne, hogy zongorázni lehessen a bordáin és azon kattogjak, hogy mikor ájul el. :D
Sportos: pls ne, még nézni is utálom... ha véletlenül versenyszerűen csinálna valamit nekem egy kínzás lenne eljárni megnézni. :D Egyáltalán nem tudok kapcsolódni mások sport iránti rajongásához, végtelenül unalmasnak tartom a legtöbbet, a maradékhoz meg vak vagyok.
Legyen szexuálisan tapasztalt de minimum szűz: hát én 29 vagyok szóval ha morális határokon belül maradok akkor valamennyi tapasztalat feltételezhető a potenciális barátnőről, a szüzesség már csak igen szélsőséges esetben.
Szédületes karrier: kinda, azt aláírom hogy azért értelmiségi legyen, vagy ha mondjuk lényegesen fiatalabb nálam akkor járjon egyetemre és lássam benne, hogy vmikor azért lesz belőle valami a tesco árufeltöltőn túl.
Nem lesz nehéz dolga, hogy rájöjjön arra, hogy ostoba vagyok, mármint nettó 221000 ft-ért hajlandó vagyok 12 évig tanulni... nyilvánvalóan idióta vagyok.
Házimunka: nem vehetnénk inkább egy rumbát meg 1 mosogatógépet? XD
Ura kiszolgálása: mikor lett hirtelen feudális viszony a párkapcsolatból? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!