Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyre több nő szidja a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre több nő szidja a férfiakat meg nemakar többet férfit,mert 5-10 en megszivatták?

Figyelt kérdés

tehát összejött egy genny alakkal,mert azt hitte megtudja változtatni,vagy összejött egy jóképű fickóval de azt feltételezte nem fogja megcsalni....

itt a nő is hibás,ő választotta,nem egyszer nem kétszer,mért kell olyan férfiakat szidni,akik életükbe nem vertek át nőket?

2024. aug. 20. 10:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt tapasztaltam, hogy a nők közül sokan szidják a férfiakat, és ez azért történik, mert sokan annyira lusták, hogy egy tányért sem képesek arrébb tenni..
2024. aug. 20. 13:43
 32/33 anonim ***** válasza:
89%

"nem mondtam hogy az összes jóképű fickó ilyen,de valljuk be,egy jóképű fickó megteheti hogy félremegy a nője mellett és sok férfi él is ezzel,de amelyik él ezzel,azt hogy nem lehet kiismerni?"

Aki ezzel előáll, arról legalább lehet tudni, hogy primitív ember.

Lássuk csak... Először is, a hűség gerinc és személyiség kérdése, bármilyen férfi lehet hűtlen hajlamú. Azt kellene jó partnernek tartani, akinek nincs lehetősége félremenni, mert nem néz ki jól? :D Aki megtenné, ha lenne rá lehetősége, de nincs, az semmivel sem jobb.

(Az a baj, hogy amikor ilyen 16-20 éves lány voltam, akkor elhittem a lejárató maszlagot a helyes, jóképű srácokról. Folyamatosan azzal tömték a fejem, hogy a jóképűek sokkal bunkóbbak, nem akarnak komoly kapcsolatot, szexre mennek, kihasználnak, megaláznak, és ha ezek után is, hogy ezt elmondták nekem, én mégis jóképűekkel akarok kezdeni, akkor minden rosszat megérdemlek. Én akkor felszínes vagyok, ösztönlény, ribizli, és bántom a csodálatos lélekkel rendelkező, átlagos szintet alig ütő/ronda pasikat, akik bezzeg a tenyerükön hordoznának.

Simán voltam olyan hiszékeny, hogy fiatal lányként hatottak rám ezzel az érzelmi terrorral.)

Bocs, a kitérőért, vissza az eredeti gondolatmenetre: Már azt a kifejezést is szeretem, hogy "megteheti". Ez úgy hangzik, mintha a legtöbb férfinak az lenne a vágya, hogy félrelépjen, és azt csak a lehetőségek döntik el, hogy megtörténik-e vagy nem.

Hát, itt pont én szeretném védelmembe venni a férfiakat, ugyanis nagyon nem az összes ilyen, és ha tényleg így lenne, akkor a büdös életben nem kéne egy sem, inkább öregednék meg egyedül.

De nincs így. Vannak gerinccel rendelkező férfiak, akik hűségesek a társukhoz.

A külsejükkel ez a tulajdonság viszont semmilyen összefüggést nem mutat.

De még ha mutatna, akkor is ott van a kérdés, hogy mihez kezdjünk ezzel?

Most szép és jó lenne, hogy jajjj, mennyire jó lenne nekünk egy rondább pali mellett, aki hűséges meg stb., de azt valamiért nem akarjátok számításba venni, hogy mennyire eszméletlenül undorító olyannal szexelni, akihez nem vonzódunk.

Nekem nemhogy orgazmusom nem lenne, hanem azt kívánnám, hogy pusztuljon már le rólam, mert akkor legalább soha többé nem nyúl hozzám.

Bocs a nyers fogalmazásért, de hátha így majd átmegy.

Szóval röviden a lényeg: Nincs így, hogy a jóképű mindenképp hűtlenebb, de még ha így is lenne, akkor sem tudunk ezzel mit kezdeni.

2024. aug. 20. 14:41
 33/33 anonim ***** válasza:
75%
Igazuk van.
2024. aug. 20. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!