Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó egy nőnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egy nőnek ennyire megszivatni egy férfit?

Figyelt kérdés
Itt gyakorin megismertem egy nőt. Cseréltünk képet beszélgettünk arra jutottunk jó lenne találkozni minél hamarabb nem szeretünk irkálni. Mai napra volt megbeszélve időpont. Én mentem el hozzá megbeszélt helyre 35km vezettem oda vissza 70 km sajnos feleslegesen mert nem jött el. Telefonszám amit megadott nem lehet felhívni. Úgy hogy ma feleslegesen elmentem oda a megbeszélt időpontre. Miért jó ennyire ki tolni valakivel miért jó ez egy nőnek? Jó vicc talán? Mik vannak eszem megáll. Miért vicces ez??

2021. máj. 29. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Variánsok:

1. Meggondolta magát, mégsem akart találkozni

2. Csak szórakozott veled

3. Lehet hogy nem is nő volt, hanem egy elmebeteg férfi

2021. máj. 29. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Lehet dagadt de kiadta magát más fenyképével 40 kg -s nőnek stb
2021. máj. 29. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Amennyiben nem kitaláció hogy már megint lehessen a szemét nőket szidni, akkor bizony te át lettél verve, de nem nő által hanem egy pasi adta ki magát nőnek. Ez itt gyakori.
2021. máj. 29. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvolt a száma előbb fel kellett volna hívni. Valószínű unatkozó tini, vagy valami perverz barom volt aki nőnek adta ki magát poénból.
2021. máj. 29. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, de te sem vagy túl okos.

Alap, hogy itt gyakorin soha nem írok vissza senkinek a privátjára , mivel 90%-uk troll, vagy kamu.

Mielőtt elindulsz, azért le kellett volna tesztelned a "csajt".

2021. máj. 29. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:

5 öske.

Azért nem biztos, hogy mindenki kamu, vannak itt aranyos kis emberkék is, de a lényeg az, hogy telefon beszélgetés mindig kell előtte.

Hallani kell a másik hangját, meg egyáltalán a hozzá állását.

Egyébként te jól állsz az oda vissza 70 km-rel.

Én jó pár évvel ezelőtt Nyíregyházára suhantam le Bp ről, és nem jött el.

Az oda-vissza 440. km. + a pálya matrica. ☹😢

2021. máj. 30. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy nem azzal írogattál, akinek kiadta magát.

Vagy arcra nagyon csúnya, vagy férfi, vagy rajta van +40 kiló, vagy valami ilyesmi.

Ha nincs takargatni valója, akkor elment volna.

2021. máj. 30. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik mai sokválaszos, nőket provokáló incelkérdésnél rámírt a kérdező akitől már volt egy másik kérdésétől is privátom. A másik kérdésében ostoba nőnek adta ki magát aki heti 3 v 4x úgy várja haza a pasiját hogy az hazaszól neki hogy ma a fenekébe akarja rakni, erre ő elkezd készülődni, hosszasan mossa ki magát, tágítja hogyha megjön a ház ura akkor betehesse. A kérdés lényege az volt asszem hogy lányok ti is megteszitek ezt a párotoknak? Persze ment alatta a röhögés hogy ez tuti egy nedves férfiálom csak, de volt akik bevették.

Lehet téged is egy ilyen análkirálynő ill. királyfi vert át.

2021. máj. 30. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

8 aska.

Miért hihetetlen az, hogy valaki úgy várja haza a párját, hogy előkészül a szetetkezésre.

Ez miért olyan hihetetlen?

Pár évig mi is így voltunk, mert amikor hazaértem, volt kb 1.5 óránk, utána jöttek a gyerekek haza az iskolából.

A kis párom előkészült kicsit.

Behűtötte a pezsgőt, megfürdőtt, stb.

Miért olyan hihetetlen ez?

2021. máj. 30. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

#9 olvasd már el újra mert nem ment át a lényeg.

De látom nagyon betalált. Csak nem...? 😅

2021. máj. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!