Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról amikor egy aranyásót megszivatnak?

Figyelt kérdés
Pl. Puccos helyre elmennek aztán a csávó mondja a pincérnek hogy külön lesz a számla. Vagy jó kicsit szerezz Stb előadja gazdag lefekteti aztán kiderül az igazság vagy tényleg gazdag és szex után kidobja Stb Stb
2015. nov. 27. 14:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Kocsit
2015. nov. 27. 14:34
 2/7 Linó03 ***** válasza:
74%
Hogy szex után kidobja, az akár gazdag, akár nem, bunkóság. Az elhívom vacsorázni és ő fizeti, az is.
2015. nov. 27. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az ilyesmit. Tisztességtelen játszmák mindkét részről. Egyedül azt tudom elfogadni, ha valaki gazdag és titkolja azért, hogy saját magáért szeressék. Így elkerülheti az aranyásókat is.
2015. nov. 27. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem túl korrekt dolog, de gondolom sokan szeretnék azt hallani, hogy megérdemli. :-)

Én még ha meg is hívnak, úgy rendelek, hogy ha kell, a magam részét ki tudjam fizetni.

2015. nov. 27. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sose rendelgettem összevissza randin mindenféle drága italt, kaját, nem is illik, a képemről lesülne a bőr. Ez olyan kis alulról jött, csóró, analfaéta falusi szépségirálynők szokása.
2015. nov. 27. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem gáz.
2015. nov. 27. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól teszik. Ha gazdag volnék én is ezt csinálnám.
2015. nov. 28. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!