Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megszivatni a barátomat, amennyiben a tudtomra jutott, hogy a hátam mögött a legjobb barátnőmmel fekszik le (mindez 2 hete kezdődött)?
Beszélsz a legjobb barátnőddel, hogy most jössz a nőgyógyásztól. Kiderült, hogy trippered van, amit 100%, hogy a pasidtól kaptál el. Kb. három hónapja sejted, hogy megcsal, mert azóta ilyen fura. Abban se vagy biztos, hogy csak egy nővel volt. És szerinte mit tegyél most?
A többit majd a csaj lerendezi. ;)
Én nem vagyok híve ennek a szivatósdinak, de kend be jó erős paprika krémmel a kezed, és jó nagy területen kezd el kényeztetni. Majd félbehagyod a munkát.
Ha agresszív akkor ne tedd, de te ismered a habitusát.
Nekem nem érne annyit hogy szivassam...
Az se rossz, ha veszel valami bizsu gyűrűt, és elújságolod a bárinőnek, hogy megkérte a kezed, nyáron esküvő.
Volt pár vitátok, de azt mondta, hogy rájött, hogy téged szeret, te vagy a tökéletes, akinek senki se érhet a nyomába, stb. És megkérte a kezed.
Aztán vidáman bevonod az esküvő szervezésbe, és hogy lesz-e koszorúslány/tanú.
Abból is jó nagy cirkusz lesz. ;)
Előtte azért kapcsold ki a telefont, hogy a leendő exed ne érjen el. Utána kidobod sms-ben vagy messengeren. Többet úgy se érdemel.
A bosszú ebben az esetben azt jelenti hogy neked fáj még a dolog. Ergo neki teszel szívességet. Én a helyedben keresnék egy rendesebb társat és elfelejteném.
Ha kicsit gondolatban aljasabb lennék egy terhesség soha nem lehet biztos... :)
Majd legyszi ird meg mit csinaltal...
Az ilyeneket sosavba martogatnam. Hogy lehetnek ennyire szemetek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!