Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívott a legjobb fiú barátom a szülinapjára, a páromnak mit mondjak most, hogy ne dühöngjön mondjam el egyáltalán?
Ez hosszú lesz, sajnàlom.
Pincérként dolgozom. A baràtom hamarabb végzett a munkahelyén ezért megbeszéltük, hogy eljön értem és majd együtt megyünk haza, mert csak 10 perc volt kb a munkaidőmböl. Màr csak rendelést vettem fel és csere volt, mert jött a kollégàm.
A pàrom bejött az étterembe. Én màr civil ruhàban jöttem ki, amikor az egyik férfi kollégàm, egyben a legjobb baràtom is ,hirtelen megfordított és adott nekem egy hatalmas puszit az arcomra àtölelt és elköszönt tőlem.
Pipacs vörös lettem. Tudom,hogy a baràtom nem szereti, ha a férfiaknak puszit vagy ölelést adok. Ezért én elötte nem is csinàlom ezt, mert rosszul esik neki és tiszteletben tartom amit kért tőlem. Amúgy csak a legközelebbi baràtaimnak, szeretteimnek adok puszit, ölelést.
Ebből a helyzetből nem tudtam szabadulni. Tényleg csak gyors magàhoz ràntott és ennyi. De a párom làtta. Az ajtóban àllt és amikor elindultam felé, konkrétan kiràncigàlt a parkolóba. Amikor rászóltam,hogy engedje el a karomat, elengedett. De kiabàlni kezdett velem, mert megpuszilt a baràtom. Mégcsak nem is viszonoztam az ölelést sem,sőt a fiú baràtomnak még suttogtam is,hogy "itt a párom". Ő meg "ja bocsi" egy vigyor és màr mentem is a baràtomhoz. De túlreagálta ezt, lehordta a fejemet és azt mondta nem sokon múlott,hogy szétszed minket. Nagyon fàjt neki,hogy így làtott valakivel. Sajnálom, megértem őt. De mondjuk nekem soha nem volt probléma a koràbbi kapcsolataim soràn sem, ha a pàrom megölelt egy nőt. A szerelmem a női ismerőseivel nem ölelkezik, se semmi. Nagyon ellenzi a férfi - nő között lévő barátsàgot. Próbàltam megnyugtatni őt és elnézést kértem. De akkor még nagyon pipa volt.
Önbizalomhiànya nincsen, egyszerűen csak utàlja ha férfiak vesznek körül. Olykor kiborító az egész. A kollégàim nagy része csak férfi ahol jelenleg dolgozom.
Hétfőn elhívtam a baràtomat egy vacsoràra. És mégegyszer elnézést kértem, próbàltam vele nyíltan beszélni a problémàkról. Aztàn haza mentünk és kiengeszteltem. Nagyon boldog volt és megnyugodtam én is. Mert nekem fontos a kapcsolatunk és szeretem a pàromat. Ezért tartoztam neki ennyivel,hogy megbeszéljünk mindent.
Igen, a gond azonban az,hogy a legjobb baràtom tegnap este elhívott a szülinapi bulijàra. És szeretnék menni. Ajàndékot is vettem màr.
De a pàromnak nem merek erről most szólni. Pedig muszàj ,csak tudom,hogy veszekedés lesz.
7 hónapja vagyunk együtt. Talàn annyit még érdemes megemlítenem, hogy a két exemnek is ez volt mindig a gondja. Hogy van egy férfi baràtom. Sokszor úgynézett ki,hogy talán bennem bíznak is, de magàt a barátsàgot ellenzik és ba...sszus mindenki utàlja a legjobb barátomat aki olyan mintha a testvérem lenne.
Csak a munkahelyemen látom és talàn havonta 1x ha összefutunk.
(Munakidőben dolgozom,nagy felhajtàs van. Nem szoktam vele foglalkozni ő sem velem. )
Szerintetek mit tegyek? Hogy kezeljem ezt most? Mit rontok el?
Nem szeretnék szakítani, mert amúgy meg szerelmesek vagyunk egymàsba a pàrommal. De kicsit nehezen tudom megérteni,hogy az ediggi baràtaim is ezért problémáztak. ( nem ezért lett szakítàs a vége velük)
L
ezért fontos már az ismerkedési fázisban megemlíteni ezt a dolgot, hogy van egy közeli fiú barátod aki szinte már a testvéred...
szerintem mond el a barátodnak, hogy szeretnél elmenni a fiú barátod bulijára és nem szeretnéd ha köztetek gond lenne...
24F
ahogy írtad te is megérted a reakcióját, DE a féltékenység tönkreteszi a kapcsolatot!
meg kellene beszélnetek ezt a dolgot, nem csak ideiglenesen kibékülni...
hanem megbékíteni a gondolattal...
24F
Lehet rossz lóra tettél és inkább ezzel a baráttal kellett volna összejönni. Nem ? A barátságot nem lehet párkapcsolattal elcseszni, ez a "ne tegyük tönkre a barátságot" csak mítosz.
Minden esetre elég faramuci ez a helyzet, nem igazán lehet rajta változtatni. Eléggé ember függő. Személy szerint engem nem zavar a baráti ölelés, hátlapogatás, lelkizgetés egészen addig amíg be vagyok vonva. Ott kezdődnek a problémák mikor a szívem hölgye jobban a bizalmába fogad másokat nálam. Ezzel nem tudok általában mit kezdeni, hiszen többek között ez a dolgom, ha ez nincs feleslegesnek érzem magam. Ha nálatok nem ez a szituáció áll fenn, akkor őszintén szólva nincs ötletem. Úgy tűnik, mindent megteszel azért, hogy a kapcsolatod jól működjön. Amennyiben a legjobb igyekezeted is elégtelennek bizonyul ott már a másik félen áll vagy bukik a mutatvány. Mondanám, hogy beszéljétek ezt át újra, de nemtudom változna-e a dolog, hiszen már megtetted. Egy újabb próbát talán megér, próbáld meg. Mondjuk az alapján amit írtál, elvileg ismerik egymást. Hogy viszonyulnak egymáshoz, ha téged nem veszünk számításba ?
30/f
nekem is van évek óta elég jó lány barátom és elszoktam mondani az aktuális barátnőmnek, hogy NINCS értelme féltékenynek lennie rá, mert X éve ismerem, ha vele akarnék lenni, akkor vele jöttem volna össze vele...
ennél ésszerűbb választ nem nagyon tudok felhozni, hogy miért ne féltékenykedjen a másik...próbáld ki talán nálad is hatásos lesz!
24F
#6:
ne keverd ide a saját exed és a te ügyeidet...
attól, mert nálatok ez volt még nem lesz minden srác ilyen!
24F
Igen, ismerik egymàst. Egykor mind a 3-an egy helyen dolgoztunk. A pàrom és a legjobb fiú baràtom, hàt nem tudom. A fiú baràtomnak semmi gondja nincsen vele, amikor kollégàk voltak néha beszélgettek. A pàromnak màr az elején sem volt szimpatikus. Nagyon keveset làttam őket együtt.
Az igazsàg az, hogy a fiú baràtom sem különb. Neki nem rég ért véget egy kapcsolata, mert féltékenykedett. Minden baja volt az exével, ha férfi tàrsasàgàban volt màr a hajàt tépte. Én vele nem akarnék soha pàrkapcsolatba lenni. Rosszabb mint a pàrom. Nagyon kisajàtító és kicsit önző. Neki lehet làny barátja. De a barátnőjének nem lehet férfi baràtja..
6#Na ezt ne itt kérlek! Nem mindenki olyan mint az exed!!! A pàrom SOHA nem ütne meg. Én vagyok vele, ismerem, szeretem tudom,hogy milyen ember.
És nem minden férfi vadàllat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!