Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhívott a legjobb fiú barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívott a legjobb fiú barátom a szülinapjára, a páromnak mit mondjak most, hogy ne dühöngjön mondjam el egyáltalán?

Figyelt kérdés

Ez hosszú lesz, sajnàlom.

Pincérként dolgozom. A baràtom hamarabb végzett a munkahelyén ezért megbeszéltük, hogy eljön értem és majd együtt megyünk haza, mert csak 10 perc volt kb a munkaidőmböl. Màr csak rendelést vettem fel és csere volt, mert jött a kollégàm.

A pàrom bejött az étterembe. Én màr civil ruhàban jöttem ki, amikor az egyik férfi kollégàm, egyben a legjobb baràtom is ,hirtelen megfordított és adott nekem egy hatalmas puszit az arcomra àtölelt és elköszönt tőlem.

Pipacs vörös lettem. Tudom,hogy a baràtom nem szereti, ha a férfiaknak puszit vagy ölelést adok. Ezért én elötte nem is csinàlom ezt, mert rosszul esik neki és tiszteletben tartom amit kért tőlem. Amúgy csak a legközelebbi baràtaimnak, szeretteimnek adok puszit, ölelést.

Ebből a helyzetből nem tudtam szabadulni. Tényleg csak gyors magàhoz ràntott és ennyi. De a párom làtta. Az ajtóban àllt és amikor elindultam felé, konkrétan kiràncigàlt a parkolóba. Amikor rászóltam,hogy engedje el a karomat, elengedett. De kiabàlni kezdett velem, mert megpuszilt a baràtom. Mégcsak nem is viszonoztam az ölelést sem,sőt a fiú baràtomnak még suttogtam is,hogy "itt a párom". Ő meg "ja bocsi" egy vigyor és màr mentem is a baràtomhoz. De túlreagálta ezt, lehordta a fejemet és azt mondta nem sokon múlott,hogy szétszed minket. Nagyon fàjt neki,hogy így làtott valakivel. Sajnálom, megértem őt. De mondjuk nekem soha nem volt probléma a koràbbi kapcsolataim soràn sem, ha a pàrom megölelt egy nőt. A szerelmem a női ismerőseivel nem ölelkezik, se semmi. Nagyon ellenzi a férfi - nő között lévő barátsàgot. Próbàltam megnyugtatni őt és elnézést kértem. De akkor még nagyon pipa volt.

Önbizalomhiànya nincsen, egyszerűen csak utàlja ha férfiak vesznek körül. Olykor kiborító az egész. A kollégàim nagy része csak férfi ahol jelenleg dolgozom.

Hétfőn elhívtam a baràtomat egy vacsoràra. És mégegyszer elnézést kértem, próbàltam vele nyíltan beszélni a problémàkról. Aztàn haza mentünk és kiengeszteltem. Nagyon boldog volt és megnyugodtam én is. Mert nekem fontos a kapcsolatunk és szeretem a pàromat. Ezért tartoztam neki ennyivel,hogy megbeszéljünk mindent.

Igen, a gond azonban az,hogy a legjobb baràtom tegnap este elhívott a szülinapi bulijàra. És szeretnék menni. Ajàndékot is vettem màr.

De a pàromnak nem merek erről most szólni. Pedig muszàj ,csak tudom,hogy veszekedés lesz.

7 hónapja vagyunk együtt. Talàn annyit még érdemes megemlítenem, hogy a két exemnek is ez volt mindig a gondja. Hogy van egy férfi baràtom. Sokszor úgynézett ki,hogy talán bennem bíznak is, de magàt a barátsàgot ellenzik és ba...sszus mindenki utàlja a legjobb barátomat aki olyan mintha a testvérem lenne.

Csak a munkahelyemen látom és talàn havonta 1x ha összefutunk.

(Munakidőben dolgozom,nagy felhajtàs van. Nem szoktam vele foglalkozni ő sem velem. )

Szerintetek mit tegyek? Hogy kezeljem ezt most? Mit rontok el?

Nem szeretnék szakítani, mert amúgy meg szerelmesek vagyunk egymàsba a pàrommal. De kicsit nehezen tudom megérteni,hogy az ediggi baràtaim is ezért problémáztak. ( nem ezért lett szakítàs a vége velük)

L

2017. márc. 16. 07:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8-as sosem volt ilyen ugyem, pontosan azert mert egy feltekeny exem volt, de azelott kidobasra kerult ennel kevesebb agyatlan feltekenykedesert is, mint amit a kerdezo felvazolt.
2017. márc. 16. 09:03
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, honnan jott ide nem letezo exem :D. Vagy szerintetek amit a csavo lemuvelt az komolyan oke? Rendben van? Nem vitatkozni vagyok itt, csak a kedves parid rangat es alaz, es meg te akarod kiengesztelni...
2017. márc. 16. 09:05
 13/24 A kérdező kommentje:

Bezzeg ha egy hü...lye hisztis liba lennék aki csak sirànkozik és értetlenkedik, de nem próbál meg semmit csinálni annak érdekében,hogy rendeződjön a helyzet akkor meg azért kell támadni és így beszélni velem.

Bocsànat,hogy szerettem volna megbeszélni a pàrommat a gondokat. Bocsánat,hogy elvittem vacsoràzni,hogy meghallgattam a problémáit,hogy szeretem és inkább kiutat keresek nem pedig eldobni egy amúgy olyan kapcsolatot amiben tényleg jól érzem magam és soha senkiben nem bíztam ennyire, bocsànat,hogy nem vagyok vele paraszt és nem adom fel az első nagyobb problémànál.

2017. márc. 16. 09:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Nincs rendben a viselkedése. Ezért tettem fel a kérdést..de az nem segítség ha szapulod a másikat, a saját múltbeli sérelmeidet felhozod, vadàllatokkal jössz elő, amikor nem is ismered a baràtom.
2017. márc. 16. 09:15
 15/24 A kérdező kommentje:
De ezt most zárjuk le. Màr nem is az én problémàmról beszélünk. Kössz szépen. :D
2017. márc. 16. 09:19
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, kérlek ne velem veszekedj, nem ezért vagyok itt, nem ezért írtam neked. Hanem azért, mert annyi ehhez hasonló lányt láttam már itt gyakorin, mint te, pontosan ugyanolyan helyzetben, akik mind pontosan ugyanezt mondták. Hogy ők ismerik a párjukat, ők tudják. Sosem volt még szép vége. ők sem ismerték el soha, hogy amit a párjuk művel velük, az nem normális viselkedés. Olvass utána, hatalmas irodalma van a bántalmazó kapcsolatoknak, nem kell nekem hinned vagy bárki másnak, amikor azt mondják, hogy nincsen rendben, sőt ha te olvasod el, akkor esetleg még jobban rögzülnek az infók. Amit én látok, az alapján mondtam azt amit. Pl. hogy abszolút elmozdítható tárgyként vagy kezelve. Tulajdonként. Aki nem úgy viselkedett, ahogy ő akarta, ezért meg kell "büntetni". És te ebből annak ellenére, hogy a párod követte el a nagyobb "bűnt", rögtön azt szűrted le, hogy te vagy a hibás, neki vannak gondjai miattad, neked kell megoldanod, felé közeledned. Pontosan így kezdődnek a bántalmazó kapcsolatok. Nem olyan régen volt itt egy sztori, ahol a lány 2-3 éve volt a baratjával, aki hasonlóan féltékeny jellem volt, mint a te párod. A csajnak nem lehettek fiú barátai, teljesen be volt kontrollálva az élete. X év kapcsolat után (nem emlékszem pontosan régebbi kérdés volt már) a csajnak egyszer jött egy régi férfi ismerősétől egy üzenet, és a pasija meglátta, majd ezen felbuzdulva megrángatta, és a a rángatás közben beleverte a fejét a falba. Mert kapott egy üzenetet. Millióan írtuk a csajnak, hogy hagyja ott, vagy 100 választ biztos kapott.

Nem hagyta ott.

Mert ő ismeri a párját, és ez csak megtörtént mert szegény ideges volt, és igazából ez az ő hibája, hiszen ő kapta az üzenetet.

Nem azt mondom, hogy azonnal hagyd el őt, de kezdjen benned tudatosulni, hogy ez nem a jó irány, akármennyire is jónak tűnik most jelenleg. És ezt továbbra sem azért mondom, mert "jaj, minden férfi vadállat" (boldog párkapcsolatban élek, köszönöm, ahol nem rángatnak meg sehol), vagy mert tömérdek ilyen exem volt. Nem volt egy sem. Viszont a legközelebbi baratnőm szenvedését 3 évig néztem egy ilyesmi kapcsolatban, aminek az elején nagyon hasonló elemek voltak a kérdésedben vázoltakhoz.

2017. márc. 16. 09:27
 17/24 A kérdező kommentje:

A legnagyobb probléma ezzel,hogy ezek màsok gondjai nem az enyémek. Nem kell a legrosszabbra gondolni!!! Az a baj,hogy ha egy ilyen jellegű probléma áll fenn, akkor csak ezzel tudtok előhozakodni: bántalmazás, megver majd, tàrgyként kezel stb. Azért mert vannak vadállatok olyan férfiak akik tényleg ütik vágjàk a nőt az én pàrom velem nem tenne ilyet!! Most sem erről volt szó. Màr teljesen màs irányt kezdett venni ez a kiíràsommal kapcsolatos gond. Tudom én magam is,hogy milyen egy bántalmazó kapcsolat,hogy sokszor csak később veszi észre az àldozat,hogy milyen férfival van dolga stb.. Kérlek hagyjuk ezt. Ez nem velem fog megtörténni. A másik két barátom is ilyen volt, hiszti, dühöngés. A megrángatás csak annyit takar,hogy maga utàn húzott és rántott egyet a karomon. Nem akart bántani. Ráadásul este még bocsánatot is kért ezért a kirohanásáért. Merem remélni ez volt az utolsó ilyen.

De ha meg nem törődnék vele és nem érezném én is valahol hibásnak magam. Akkor egy

pi..csa lennék, aki nem törődik a barátjával,nem foglalkozik vele, k...rva lennék, egy önző liba lennék és stb. Gykn nem egyszer olvastam ezt.

Semmi sem jó. Ez nem tanács. Ezzel csak arra buzdítja az illető a másikat,hogy hagyjam el a páromat. Mert HÁTHA bántani fog.

Köszönöm a "tanácsokat".

Hagyjuk is. Nekem erre nincs szükségem. Ez nem segítség. Csak vészjóslás. Ami felesleges volt.

Nem kívánok erröl beszélni többet.

2017. márc. 16. 09:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A párod kicsit beteg... kirángat a parkolóba, rabszolga volnál, magántulajdon, zombi?

Ha ennyire alárendeled magad a hisztijének, az leszel, hamarosan.

Mondd meg neki, hogy elmész a buliba, a hazugság, csak az ő ostobaságát igazolná.

2017. márc. 16. 10:42
 19/24 A kérdező kommentje:

Soha nem leszek a magàntulajdona.

El mondom neki, menni szeretnék a szülinapi bulira.

Csak neki sem szeretnék rosszat.

2017. márc. 16. 10:49
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem TE okozol neki rosszat, hanem a saját elméje, meg rosszindulata, önbizalomhiánya, meg minden más, ami ilyen féltékenység mögött áll.
2017. márc. 16. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!