Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hisztiznek sokan azon hogy ha a parjuknak a legjobb baratja ellenkezo nemu?
Annyira nem ertem amikor ilyenrol olvasok/hallok hogy feltekenykedes megy az ilyen esetekben.
A baratomnak (akivel osszekoltozunk nemsokara) 2!! Legjobb lany baratja van(akik mellesleg jobb nok is mint en :D) eljar veluk kajalni, osszeul veluk, ha kozosen bulizunk puszit ad nekik es olelgeti oket elottem is.
Nem egyszer fordult mar elo hogy tobben kerdeztek hogy :en ezt hogy turom meg miert?
dehat ha a fiu haverjaval csinalna ezt(oke kiveve a puszi az fura lenne) se haragudnek. Tobb eve baratok. Ha lenne koztuk vonzalom akkor egyutt lennenek mar reg.
Miert kene oket utalnom? Ha ok nincsenek akkor lehet a parom se tartana most ott ahol, hiszen sokszor szamithatott rajuk rosszabb napokon is ) :)
Akik voltal hasonlo helyzetben miert utaltak/nem utaltak a parjuk legjobb ellenkezo nemu baratait? :)
"Ha lenne koztuk vonzalom akkor egyutt lennenek mar reg."
1. Ez nem igaz, attól még, hogy nem voltak együtt, lehet köztük vonzalom.
2. Nincs fiú-lány barátság.
Pont errol beszeltem. :D hogy itt is egybol az jon hogy nehaneha meg d u g j a oket ha nem figyelek.
Ha o kockaztatna a kapcsolatunkat egy kosza kufircert akkor isten aldja mehet is! :)
Általában azzal van a baj, amikor a baráti kapcsolatban több intimitás van, mint a párkapcsolatban. Pl ha elutasítja a párját, akkor egy csak barátot random ölelgetni elég visszatetsző, vagy, egyhülye viccen megsértődik a párjától, de a csak barát bármit is mond, csak vigyorog mint a tejbetök. Ezért jobb bizonyos határokat betartani.
30/f
Miért ne lehetne ellenkező nemű barát? Van ilyen.
40N
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
Egyesek a nyitott kapcsolaton se hisztiznek, te meg kidobnád csak mert mással kefél? Hogy lehetsz ilyen maradi...
Egyetértek a 4. kommenttel.
Ha a baráti kapcsolatban "túlzott" intimitás van, akkor lehet gond.
Valamint akkor gond még, ha az illetőt érte ilyen "trauma" esetleg az előző párkapcsolatában. Ő maga azt mondja, hogy oké, továbblépett, de az aktuális párnál nem tudja maga mögött hagyni ezt a félelmet, hogy a párja a legjobb barátjával megcsalja, mert egyszer mág pórul járt így.
Alapvetően az a tapasztalat hogy mély barátság nem jön létre hosszú távon ellenkező nemű heterók között, mert legalább az egyik általában elkezd mást is érezni a másik iránt. Nekem nőként sok a férfi barátom, sokkal több mint nő, de egyik sem a "legjobb" barátom. Mert van egy természetes határ, amit nem lépünk át, nehogy félreérthető legyen a helyzet(Pl. nem ölelgetem őket, ez a mindenkori barátnők privilég joga)
Volt nagyon jó barátom, mindenki azt kérdezgette, hogy mi van köztünk, de én állítottam, hogy csak barátok vagyunk. Egyszer (több évnyi ismeretség után) egy séta közben megkérdezte, csak úgy mellékesen, hogy nem lennék e a szexbarátja. Teljesen sokkot kaptam, mert számomra inkább volt testvérem, mint férfi. És ehhez hasonló helyzetek elég sokszor megestek velem, ha valakivel túl szoros lett a barátság.
Ha nálatok működik, akkor jó, ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak. Ha szerintetek nincs semmi, akkor örülj, hogy így alakult, a lényeg úgy is az, hogy megbízzatok egymásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!