Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hisztiznek sokan azon hogy ha a parjuknak a legjobb baratja ellenkezo nemu?
Annyira nem ertem amikor ilyenrol olvasok/hallok hogy feltekenykedes megy az ilyen esetekben.
A baratomnak (akivel osszekoltozunk nemsokara) 2!! Legjobb lany baratja van(akik mellesleg jobb nok is mint en :D) eljar veluk kajalni, osszeul veluk, ha kozosen bulizunk puszit ad nekik es olelgeti oket elottem is.
Nem egyszer fordult mar elo hogy tobben kerdeztek hogy :en ezt hogy turom meg miert?
dehat ha a fiu haverjaval csinalna ezt(oke kiveve a puszi az fura lenne) se haragudnek. Tobb eve baratok. Ha lenne koztuk vonzalom akkor egyutt lennenek mar reg.
Miert kene oket utalnom? Ha ok nincsenek akkor lehet a parom se tartana most ott ahol, hiszen sokszor szamithatott rajuk rosszabb napokon is ) :)
Akik voltal hasonlo helyzetben miert utaltak/nem utaltak a parjuk legjobb ellenkezo nemu baratait? :)
#10 Ez tok oke, alapbol en is jobban kijovok a sracokkal, bar en szeretek neha, ha szukseg van uj ruhakra, valami lanyhaverral elmenni shoppingolni, evi 1-2-3 alkalommal ez boven belefer. De alapbol jobban szeretek nagyobb mennyisegben inkabb sracokkal logni es beszelgetni.
Viszont nem puszilkodunk es nem olelkezunk, plane nem a parom elott, illetve ha a sracoknak jelen van a baratnojuk, oket is megtisztelem annyival, hogy nem maszok a baratjukra. Szerintem ezek az intimebb dolgok teljesen feleslegesek, szuksegtelen problemaforrasok lehetnek, szerintem joval egyszerubb nem olelgetni egymast, mint magyarazkodni vagy a parunknak vagy a srac baratnojenek, hogy jajj nem az van amit gondolsz.
#10 feldobta az estémet, nagyon jó stílusod van.
Van nem egy lány barátom. Mindegyikükkel már a kapcsolatunk elején megegyeztünk, hogy ha valamit soknak érez valamelyikünk, akkor szól, nincs belőle sértődés, csak tudjuk, hogy az a másiknak már nem fér bele. Van akinél belefér üdvözléskor az arcrapuszi, volt amelyikkel kettesben az ágyán (OK, nem a takaró alatt) néztünk filmet és van akivel találkozáskor hosszasan ölelgetjük egymást.
Azért "hiszitznek" sokan ezen, mert az emberek többsége tényleg nem tudja elképzelni, hogy különneműek között csak barátság van, erre még ráerősít az, hogy a barátságból sokan próbálnak romantikus kapcsolatot alakítani, szóval tényleg nem sok olyan fiú-lány barátság van, ami valóban baráti kereteken belül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!